Лучанам показали макет житлового комплексу

0
20
Лучанам показали макет житлового комплексу
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» встановили макет житлового комплексу «Супернова», аби показати жителям міста, як змінюється обличчя Луцька.

Подивитися на майбутні будівлі, які сьогодні зводять у районі вулиць Львівської та Потебні, можна від 11 квітня на першому поверсі ТРЦ, - йдеться на офіційному сайті житлового комплексу.

Як відомо, «Супернову» будує компанія «Інвестор». Її директор Андрій Разумовський, каже, що постійно вивчає досвід роботи будівельних фірм з усього світу.

«Під час однієї з мандрівок зауважив, що в торгових центрах виставляють макети хмарочосів, які будуть зводити у місті. З одного боку, люди бачать, що їхнє місто розвивається та змінюється, а з іншого - це спонукає їх гордитися ним, адже з'являються цікаві та масштабні проекти», - пояснив він.

За словами Андрія Разумовського, на Волині майстра, який б створив макет «Супернови», не вдалося знайти, тож довелося залучати людину з-за меж області. Виявилося, що в Україні таких фахівців небагато, - каже директор будівельної компанії.

Він додав, що макет встановили, аби показати лучанам як правильно організувати міський простір, щоб він був органічний та ефективний.

«Бо «Супернова» це не лише житловий комплекс, а й новий мікрорайон з відповідною інфраструктурою. На території ЖК чи поблизу будуть дитячий садочок, міні-супермаркет, аптека, пральня, салон краси, кафе, спортзал та інші необхідні для комфортного проживання об'єкти. Поряд є зелена зона», - пояснив Андрій Разумовський.

Якщо вас зацікавило житло в «Супернові», телефонуйте у відділ продажів 096 030 20 10 або приходьте - вул. Цегельна, 28 (р-н вул. Потебні), Луцьк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні