Голова Луцької райдержадміністрації побився з депутатом-свободівцем

7
5
Голова Луцької райдержадміністрації побився з депутатом-свободівцем
У сесійній залі Луцької районної ради, 49-річний голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський побив 36-річного депутата районної ради, члена однієї із політичних партій.

Інцидент трапився у вівторок, 11 квітня, в Луцьку, - інформує прес-служба волинської поліції.

До чергової частини Луцького відділення поліції звернувся 36-річний мешканець району, депутат районної ради, член однієї з політичних партій.

Заявник повідомив, що по обіді, в приміщенні сесійної зали Луцької районної ради його побив 49-річний житель Луцького району - голова райдержадміністрації.

За медичною допомогою потерпілий не звертався.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Мова йде про умисне легке тілесне ушкодження.

Нині, поліцейські з’ясовують усі обставини інциденту. Триває досудове розслідування.

За власною інформацією інтернет-видання Волинь24, на горіхи отримав депутат Луцької районної ради, член Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Вадим Веремчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волюнтаризм!!!
Відповісти
Нервішкі здають у екс-мера! вже на людей кидається.
Відповісти
Той виродок веремчук давно мав би в тюрмі сидіти, а не в раді розкрадати бюджетні гроші. Скільки кримінальних справ проти нього порушували і не одна до суду не дійшла. Хтось в темі?
Відповісти
ти блекоти об'їлась чи дурочкою прикидаєшся?????? Ярмольському вже давно пора горіти в пеклі за т у брехню і хахбарі що він за своє життя взяв. Брехун, злодій, хабарник, корупціонер , що прикривається БОГОМ. Як таких тільки земля носить. Не боїться суду людського, то хай задумається над судом БОЖИМ!!!!!
Відповісти
обидва "достойні" - один деребанив землю в бувших маяках, інший грабував заправки буду на слжбу і міліції
Відповісти
Ви всі не праві - Ярмольський супер мер нашого села!!!!!!!!!!!!!!!! Його досягнення - дороги діди говорять після війни були кращі; землі розікрав і подерибанив; бухгалтершу посадить на нари. Добре, що сьогодні Маяками керує адекватна жінка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А Ярмольського до бухгалтерши!!!!!!!
Відповісти
І в районі Ярмольський рулить - туалети за 900 тисяч у Воротневі, гроші пенсіонерів на зарплати чиновникам, які зараз отримують по 15 тисяч, всі фірми, що щось роблять тільки через відкат Ярмольському та Боярчуку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А тут, напевно, не дають красти!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні