Гонтарєва і Білоус подали у відставку

2
4
Гонтарєва і Білоус подали у відставку
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева написала заяву про відставку за власним бажанням з 10 травня цього року і подала її Президенту. Про це вона заявила на брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Я сьогодні хвилююся, тому що майже після трирічного терміну перебування на посаді голови НБУ я прийняла рішення залишити цю посаду і залишити Центральний банк. Я подала Президенту України офіційну заяву про відставку за власним бажанням з 10 травня цього року", - сказала В.Гонтарева.

За її словами, якщо парламент проголосує за її відставку раніше, то В.Гонтарева раніше покине НБУ.

Нагадаємо, 19 червня 2014 року Верховна Рада призначила Валерію Гонтареву на посаду голови НБУ.



Подав сьогодні у відставку і Голова Фонду державного майна України Ігор Білоус. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.


"Сьогодні я подав у відставку з посади голови Фонду держмайна України", - написав І.Білоус.

Він нагадав, що пропрацював на посаді майже два роки.

"Багато ідей, а головне – міжнародні стандарти приватизації – моїй команді вдалось втілити. Деякі речі ми запустили вперше за 25 років. Пишаюсь, що наша команда змогла зробити процес приватизації в Україні більш прозорим і простим. Розроблений нами законопроект дозволить остаточно перевести процес приватизації з політичної в економічну площину. Ми почали цю реформу, продовжать її інші", - додав І.Білоус.

Він зазначив, що спочатку планує "невелику перерву, провести час з родиною". "І невдовзі повернусь до того, чим займався до приходу на держслужбу", - зазначив голова ФДМУ.

"З усіма знаннями і набутим досвідом своє завдання бачу в тому, щоб допомагати залучати інвестиції в Україну, сприяти її економічному розвитку. В мене достатньо сил і енергії продовжити служити своїй країні в такому статусі", - додав І.Білоус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і поїде сука жити на Канари
Відповісти
Ще прийде час і ти Гонтарєва сидітимеш на нарах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні