Головний лікар Волинської обласної лікарні заробив 30 мільйонів, - декларація

15
-1
Головний лікар Волинської обласної лікарні заробив 30 мільйонів, - декларація
Керівник Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор задекларував більше 30 мільйонів гривень, понад шість гектарів землі, а також бізнес дружини.

Про це для Конкурента написав Василь Бідун.

У звіті про фінансово-матеріальне становище головного лікаря обласної лікарні у розділах про нерухомість чи фінанси можна натрапити на декілька різних імен. Та є одне, що їх об'єднує – прізвище.

Представив Іван Сидор у документі лише свою дружину – Ларису Сидор. Про те, ким є інші "дійові особи", зокрема Ярослав Сидор, Роксолана Сидор та Наталія Сидор у декларації не знаходимо.

Однак, як писав Таблоїд Волині, у сім'ї Сидорів є син, який працює у фармацевтичному бізнесі, Ярослав, а також невістки Наталія та Роксолана Сидор.

ГРОШІ

У 2016 році Іван Сидор заробив 179 тисяч гривень. Ще 41,8 тисяч гривень він отримав пенсії. Та найбільше, а саме 987,4 тисяч гривень доходу, він отримав процентами.

Як зазначає головний лікар у своїй декларації, на рахунку в "Укргазбанку" він зберігає 418,1 тисяч євро та 13,4 тисяч доларів. Власником коштів, правда, вказує свого сина.

Ще 107,5 тисяч доларів Іван Сидор зберігає на рахунку в "Приватбанку". Він називає себе співвласником 50 % цієї суми.

Крім того, готівкою лікар зберігає 15 тисяч гривень.

Дружина Лариса Сидор у 2016 році заробила 17,5 тисяч гривень та отримала 22,6 тисяч гривень пенсії. Значно більшу суму доходів – 977,7 тисяч гривень – вона отримала процентами.

Лариса Сидор зберігає в "Ощадбанку" 64,1 тисяч євро, власником яких вказує Ярослава Сидора.

У цьому ж банку жінка головного лікаря, згідно з декларацією, має 459,1 тисяч доларів. Проте зазначено, що це спільна власність. Одним із співвласників вказано невістку Наталію Сидор.

Загальна сума доходів та грошових активів, вказаних у декларації головного лікаря обласної лікарні, складає орієнтовно 31,7 мільйона гривень (якщо конвертувати долари (27 грн/дол) та євро (28,7 грн/євро) в гривні).

БІЗНЕС

Дружина головного лікаря Лариса Сидор, судячи з декларації, є бенефіціаром 4 підприємств, зареєстрованих на Волині.

Їй належить 100 % капіталу ТОВ "Інтервойс", який вона оцінила у 300 тисяч гривень. Підприємство зареєстроване на проспекті Соборності, 42 у Луцьку.

Також вона володіє 50 % капіталу ТОВ "РЕМЕДІКАЛ" вартістю 1 мільйон 175 тисяч гривень. Юридична особа знаходиться на вулиці Коперніка у Луцьку (будинок 27, квартира 37).

У ТОВ "Він-Він" Лариса Сидор має 50 % капіталу вартістю 242,5 тисяч гривень. "Він-Він" розміщене у селі Зміїнець, на вулиці Приміська, будинок 11а, квартира 2.

У власності дружини Івана Сидора є 30 % від загального капіталу ТОВ "ГЛОБАЛ ТОБАКО ІНТЕРНЕШНЛ", зареєстрованого у селі Струмівка Луцького району (вулиця Рівненська, будинок 74). Цю частку в декларації оцінено на 2,7 мільйона гривень.

"НЕРУХОМІ" СІМЕЙНІ ЗВ'ЯЗКИ

Чимало нерухомості, яку декларують Іван Сидор та його дружина Лариса, згідно з декларацією, належать їх синові Ярославу чи невістці Роксолані. Дещо головний лікар обласної лікарні з дружиною "залишили" й собі.

Так, 1997 року головний лікар обласної лікарні став власником земельної ділянки у селі Зміїнець на 1,2 тисяч м2. З 2005 року у цьому селі йому належить будинок площею 493,6 м2. Судячи з декларації – недобудований. Щоправда, саме це село Іван Сидор вказав як своє місце проживання.

Лариса Сидор з 2003 року у селі Новоукраїнка Млинівського району на Рівненщині має ділянку землі (5,7 тисяч м2) та будиночок (32,6 м2).

У власності сина Ярослава, як декларує Лариса Сидор, з 2007 року – ділянка землі у селі Липини Луцького району (4,1 тисяча м2).

Невістка Роксолана Сидор впродовж 2011-2012 років отримала дві земельні ділянки у селі Рованці Луцького району, площа яких 2 тисячі м2 та 10,8 тисяч м2. Знову ж таки, це декларує Лариса Сидор.

Іван Сидор у 2012 році придбав земельну ділянку у селі Гаївка Шацького району (площа – 349 м2).

З 2015 року у власності сина Ярослава – земельна ділянка на 20 тисяч м2 в селі Охотин Луцького району.

Сім'я Сидорів володіє значною кількістю землі у селі Тарасове, яке межує з Луцьком.

У 2011 році Ярослав Сидор отримав там ділянку землі площею 2,5 тисяч м2. Через 5 років, у 2016 році, сім'я Сидорів, очевидно, вирішила розширити свої володіння у цьому селі.

Так, у червні 2016 року Ярослав Сидор став власником землі площею 3,75 тисяч м2 у цьому поселенні.

13 жовтня Ярослав та Роксолана Сидори отримали у власність ще 1,9 тисяч м2 землі. А вже через тиждень, 20 жовтня, невістка Роксолана отримала ще одну земельну ділянку площею 9,3 тисяч м2.

У Тарасовому, судячи з декларації, син головного лікаря має недобудоване житло.

Якщо підрахувати, то сумарно сім'я Сидорів має у власності понад 6 гектарів землі.

ТРАНСПОРТ

З 2012 року Іван Сидор їздить на автомобілі RENAULT DUSTER 2012 року випуску, який купив за 180,7 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
незажди так буде. Ото висмоктав грошей у людей.
Відповісти
отака в нас безкоштовна медицина.. хтось вмирає немаючи грошей на лікування, а лікарі жирують
Відповісти
а лікарі та медсестри жаліються на малу зарплату.
Ледарі! Беріть приклад з Сидора!
Відповісти
Бог вам суддя!!!!!!!!
Відповісти
Недарма в реанімації цілі списки ліків виносять, для хворих ? Напевно сімейні АПТЕКИ не в програші!!!
Відповісти
Сидор набив С И Д О Р А!!!
Відповісти
Написав правду на СВОЇЙ лікарні: "Немаєш грошей на лікування? Ну то будь ЗДОРОВ!" Гол.лікар Волині.
Відповісти
Видела я и слышала, как люди от него стонут просто !!! Превратил госучреждение в бизнес...и бухгалтерша у него тоже упырь настоящий...Как же - свои люди !!! Наглости и цинизму с которым они просто обдирают людей нет предела!!!
Відповісти
На рахунок головного бухгалтера згідний 100%,тій людині потрібно провіритись в ліпінах,там конкретний діагноз. Гроші правлять світом і втратою свідомості реального часу....
Відповісти
покидьок!!!!
Відповісти
Що говорити про лікарів коли повар краде продукти
Відповісти
Дивно, чому не попросили надати пояснення походження коштів. І синових теж. Те, що син бізнесмен, ще не означає, що він ВСІ ці гроші заробив.
Не розумію - нащо подавати чиновникам декларації. Адже, ні з кого, нічого не питають, а тільки цим ображають простих людей. ГАНЬБА
Відповісти
Повар виносить з лікарні щомісяця , крупи рибу ... здає на ринку, та продає по знайомих
Відповісти
Покидьок це не те слово!!!!Гавно задрипане!!!чого ж не вказав свою дачу в Мельниках????...ще колись його дружина жалілася,що хоч би трохи Іван попрацював,бо треба дачу в С. мельники закінчити!!люди ні стиду,ні совісті не мають....
Відповісти
палити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні