Екс-заступник луцького мера Тарас Яковлев отримав нову посаду

11
4
Екс-заступник луцького мера Тарас Яковлев отримав нову посаду
Голова ОДА Володимир Гунчик призначив своїм радником колишнього першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева.

Про це стало відомо під час засідання оперативної наради 10 квітня, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що підписав розпорядження про призначення радником голови ОДА на громадських засадах Яковлева Тараса Володимировича.

Нагадаємо, колишній перший заступник Луцького міського голови звільнився. Пішов він з посади разом з Сергієм Григоренком та Юрієм Моклицею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну де ви бачили, щоб наші не були при владі і ВЕЛИКИХ ГРОШАХ? Свій до свого по своє.
Відповісти
спочатку ця гнида подякувала лучанам маршрутками по 4 гривні, а тепер уже допомагатиме нездарі Гунчику. Усе гімно в один котел
Відповісти
Це звичайна схема..., спочатку призначають радником.., потім без конкурсу призначають на якусь керівну посаду.., до гадалки не ходи через 2-3 місяці Тарасик спливе керівником якось відділу в ОДА.....100%....
Відповісти
Слабенько берете! В ОДА вакантна посада заступника голови...! :) КоляКоля - зараз без конкурсу ніде і нікого не призначають на державну службу, так що не треба бла-бла! Вчи матчастину "коментатор" :)
Відповісти
Хочу спитати: на громадських засадах = задармо? За що тоді має жити " радник"?
Чи все просто -... і щуку кинули у воду?
Відповісти
Яковлєва можуть призначити без конкурсу бо він має статус держслужбовця. Але кажуть він може стати першим заступником губернатора.
Відповісти
Зараз на любу посаду необхідно проходити конкурс. (без різниці держслужбовець ти чи ні). Навіть переміщення на вищу посаду ( з простого на провідного як приклад) теж відбувається лише через конкурс.
Відповісти
Наївні. А конкурс хто проводить? Це лише формальність, пройде тільки свій.
Відповісти
Жаба душить , краще за Поліщука пишіть, а Яковлев молодець носа обтер всім.
Відповісти
Яковлев - найбільш адекватний хто був у міській раді. Погодьтеся
Відповісти
Перепрошую, до Гунчика в радники , ще і на громадських засадах, беруть всіх адекватів? 99,8 % волинян саме такі.Чи може в нього вчений ступінь або великий досвід на виробництві чи бізнесі? Ну що він може порадити для створення робочих місць, покращення системи охорони здоров"я і освіти на обласному рівні і т.д.? Але там і радити нема кому, на жаль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні