Луцькі «Богдани» возитимуть школярів на Херсонщині

1
2
Луцькі «Богдани» возитимуть школярів на Херсонщині
Луцький завод "Богдан" відправив на Херсонщину партію шкільних автобусів.

ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» своєчасно та в повному обсязі виконало контракт з постачання шкільних автобусів навчальним закладам Херсонської області, - повідомляють на сайті підприємства.

Сума контракту склала близько 27,7 мільона гривень. Партія шкільних автобусів для Херсонщини стала першою поставкою «школярів» цього року.

Автобус «Богдан А22412» - це сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5. Він обладнаний у відповідності до всіх стандартів та вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні.

«Шкільний автобус» «Богдан А22412» виготовляється з агрегатів Ashok Leyland. Автобус розрахований для перевезення 29 або 31 школяра (в залежності від комплектації).

ДП «Автоскладальний завод № 1 «АТ «АК «Богдан Моторс» є ключовим підприємством, що входить до складу корпорації «Богдан», основним завданням якого є виробництво автобусів малого, середнього, великого і надвеликого класів, тролейбусів різних модифікацій та електробусів.

Також на сайті корпорації повідомили, що виробничі потужності заводу до 2020 року хочуть збільшити з 2200 одиниць до 6000 автобусів та тролейбусів на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За державні гроші Порошенко купив цукерок а тепер автобуси у самого себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні