Вбив і ліг спати: подробиці жахливої трагедії на Волині

1
11
Вбив і ліг спати: подробиці жахливої трагедії на Волині
На Волині 69-річний чоловік до смерті побив свою 49-річну співмешканку.

Трагедія сталася у середу, 5 квітня, у селі Терешківці Горохівського району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські за фактом умисного вбивства розпочали кримінальне провадження.
Про трагедію правоохоронцям повідомила голова селищної ради. Тіло потерпілої, з ознаками насильницької смерті, знайшли сьогодні, у будинку за місцем проживання.

Поліцейські встановили, що учора, 5 квітня, після спільного розпиття спиртного між чоловіком та жінкою виник кофлікт. Під час суперечки 69-річний волинянин палицею побив 49-річну співмешканку та ліг спати. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Нині, за фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження за умисне вбивство. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горілка нікому розуму ще не додала і ніхто доброго ще не зробив на підпитку... Схаменіться , не ПИЙТЕ ТЕЇ БІЛЕНЬКОЇ 40 - ГРАДУСНОЇ. Алкоголізм- це добровільне божевілля ! Хто пив - кидайте, хто не пив - не починайте !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні