У столиці не хочуть звільняти головного земельника Волині

4
1
У столиці не хочуть звільняти головного земельника Волині
У відповідь на звернення волинських обранців у Держгеокадастрі відповіли: не бачать підстав звільняти Василя Василенка.

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру розглянула звернення депутатів Волинської облради щодо незадовільної роботи головного земельника області Василя Василенка.

Про це повідомили в обласній раді. Нагадаємо, відповідне рішення було прийняте обранцями 2-го лютого.

Більшість депутатів визнали роботу Василенка незадовільною рекомендували міністру АПК Тарасу Кутовому та Держслужбі з питань геодезії, картографії та кадастру Розглянути питання про його невідповідність займаній посаді.

У столиці наразі не бачать причин для звільнення чиновника.

"Зазначене звернення не містить інформації та документального підтвердження порушень вимог чинного законодавства, на вашу думку, вчинених начальником Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Василенком В.М., які б можливо було перевірити.

У разі отримання інформації щодо конкретних фактів порушень, вчинених начальником Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Василенком В.М., Держгеокадастр повернеться до розгляду зазначеного питання", - повідомила перший заступник Голови служби Людмила Шемелинець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А судьи кто?
Відповісти
Ну, правильно, добре заносить
Відповісти
А їм яке діло до того що на Волині роблять Василенки і як на це неподобство дивитись облраді? Накрав, привіз, віддав і додому, тіпа - "украл, випіл, в тюрьму". Конвеєр працює, маєтки ростуть.
Відповісти
Украінкою я народилася,але поіхала з Украіни,бо не можу жити в "лайні",боляче за Украіну....змінами не пахне...,рейдери при владі,хапуги..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні