Скандал через КП «Луцьке»: активіст каже, що йому та його сім’ї погрожували

0
9
Скандал через КП «Луцьке»: активіст каже, що йому та його сім’ї погрожували
Активіст громадсько-політичного руху «Справедливість» Сергій Ліщук заявляє, що йому погрожували через виявлення корупції в діяльності комунального підприємства «Луцьке».

Про це він заявив 5 квітня у Луцькій районній раді, інформує прес-служба «Справедливості».

Ліщук розповів: у вівторок, 4 квітня близько 23:50 до нього підійшли два молодики спортивної статури в темних спортивних костюмах з капюшонами, які тримали руки в кишенях.

Один з них, продовжив Сергій Ліщук, підійшов ззаду та притулив до спину якусь зброю, а другий стояв перед ним.

"Він сказав: якщо завтра на сесії, я озвучу факти корупції в КП "Луцьке", мою сім'ю вб'ють. Цей бандит багато матюкався та наносив мені удари в тулуб. Обіцяв, що мою родину вб’ють у вкрай жорстокий спосіб та описував його", - мовив чоловік.

Після цих слів, як ідеться у повідомленні, Ліщуку просто на сесії райради стало погано. Він впав, при цьому ледь не втратив свідомість.

Згодом, коли він прийшов до тями, то додав, що по цих фактах звертатиметься до поліції та прокуратури, - наголошується у повідомленні.

Сергій Ліщук виступає на сесії Луцької районної ради
Сергій Ліщук виступає на сесії Луцької районної ради
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні