--> Роман Бондарук став віце-президентом Всеукраїнської Ради голів ОСББ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Роман Бондарук став віце-президентом Всеукраїнської Ради голів ОСББ

1
0
Роман Бондарук став віце-президентом Всеукраїнської Ради голів ОСББ
В Україні створили Всеукраїнську раду голів ОСББ, віце-президентом якої став голова ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук.

Установчі збори нової організації відбулися у вівторок, 4 квітня.

Того ж дня відбулася зустріч представників новоствореної Ради з Віце-прем'єр-міністром України Геннадієм Зубком.

Як розповів Роман Бондарук, до Ради увійшли представники 14 регіональних асоціації ОСББ. Очолила Раду Наталія Олійник – фахівець комунальної реформи в Україні, колишній засновник Національної ради підтримки розвитку ОСББ при Кабміні.

«Рада ставить на меті відстоювати інтереси українських ОСББ на урядовому і парламентському рівні. Одне з перших завдань – добитися прийняття низки законів для втілення в Україні комунальної реформи - Закону про комунальні послуги, Закону про комерційний облік комунальних послуг, Закону про енергетичні паспорти будинків тощо» - пояснив Роман Бондарук.

«В робочих групах при уряді і парламенті, які працюють над комунальною реформою, багато компетентних і освічених людей. Але мало таких практиків, якими є представники ОСББ українських міст. Саме вони знають реалії української комуналки, проблеми енергозбереження, фінансування, стосунків з владою тощо. Тепер, завдяки створенню Всеукраїнської ради голів ОСББ урядовці та нардепі краще «чутимуть» нас – тих, хто не перший рік «б’ється» над реформуванням ЖКГ» - каже Роман Бондарук.

Інша місія Всеукраїнської Ради голів ОСББ – організувати навчання представників ОСББ в українських містах. А також – на базі підрозділів Ради організувати Центри енергозбереження.

«По суті, будемо на всеукраїнському рівні реалізовувати той луцький досвід, який здобув обласний центр Волині у справі творення ОСББ і енергозбереження» - пояснив Бондарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верни гроші вкладникам Західінкомбанку, Іуда!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні