Свіжа кров для Луцька не буде зайвою, – майбутній віце-мер

14
0
Свіжа кров для Луцька не буде зайвою, – майбутній віце-мер
Претендент на посаду першого заступника Луцького міського голови Григорій Недопад, який більше року очолює Ківерцівську районну раду, вважає, що з роботою справиться, адже виконував ті ж завдання, але в масштабах району.

У коментарі виданню «Волинь24» посадовець пояснив, чому прийняв пропозицію зайняти місце у Луцькраді.

«Я завжди – командна людина. Команда довірила мені таку відповідальність і я не повинен підвести. Зрештою, робота не є для мене нова, незнайома. Займався тими самими справами, але на рівні району, тепер це можна буде робити в межах Луцька. До того ж, свіжа кров в нашому місті ніколи не буде зайвою», – прокоментував Григорій Недопад.

Попри те, що останній рік працював у Ківерцях, посадовець каже, що багато років має луцьку «прописку» і проблеми міста для нього знайомі.

«Дуже «гарячі» – інфраструктурні проекти. Це що стосується і освітлення, і доріг, і дворових територій. Це все треба поправляти, адже якщо в нас велика і глибока історія, ми маємо зробити місто привабливим не лише для місцевих мешканців, але й для туристів», – зауважив кандидат на посаду віце-мера Луцька.

Нагадаємо, Луцька міська рада підготувала проекти рішень про призначення новими заступниками міського голови Григорія Недопада, Костянтина Петрочука, Григорія Пустовіта та Олександра Рачкова.

Довідково. Григорій Недопад народився 1981 р. у Рожищі. Має дві вищі освіти: закінчив географічний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки та здобув спеціальність «Менеджмент організацій» у Міжрегіональній академії управління персоналом.

Трудову діяльність розпочав у 2001 р. майстром-обліковцем На Рожищенському сир заводі. З 2003 р. працює у Торговому домі «Любарт» на різних посадах, остання – заступник директора з загальних питань. У 2012 р. – директор спортивно-тренувальної бази «Дачне» ТзОВ «Футбольний клуб «Волинь». У 2015 р. – директор ТзОВ «Грін Ріелті».

Під час місцевих виборів у 2015 р. пройшов у депутати Ківерцівської районної ради від УКРОПу (округ – с. Прилуцьке, с. Дачне, с. Жабка, с. Сапогове). Обраний головою Ківерцівської райради (із 34 депутатів «за» проголосували 32).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Свіжа кров" - якось зловісно звучить у світлі останніх подій...
Відповісти
тільки чомусь поперло одне свіже гумно з неперетравленим бадиллям кропу
Відповісти
Да мля оце будемо тепер жити. Капец нам лучани. Укріп зробить всім капець.
Відповісти
Рачков це перебір
Відповісти
Рачков це просто пі......
Відповісти
Це говорить про те що він поняття не має, які функції і завдання в заступника мера обласного центру, якщо вважає що це теж саме, що й робота голови районної ради.
Відповісти
В нас своїх кровосісів більш ніж достатньо. Один Пустовіт,чого вартий і скільки висмокче крові,звичайно,якщо виберуть.
Відповісти
над містом густий сморід укропу ще буде висвти 1 місяць
Відповісти
шофєр-заступник міського голови.а чому не повар?
Відповісти
Хай розкаже який в них дєрєбан за землю для учасників АТО. Хотіли 500$ щоб дати ділянку ЯКА НАЛЕЖИТЬ ЗА ЗАКОНОМ.
Відповісти
Укроп украл Луцьк! Героям слава!
Відповісти
Мені приснився сон. Я, УРОДженець Кацапетівки став віце-мером...
Дві виші. З географією на ти, МАУПом ПОЗАДУ. Розпочав МАЙСТЕРНО, а далі читай дослівно:
...працює на різних посадах, остання – заступник директора з ЗАГАЛЬНИХ питань(ключові слова "на різних", "з загальних"). А далі директор, директор ...від УКРОПу. Тримайся наше місто, тебе чекає перша ліга по футболу і "green realtor" на доДАЧНЕ.
Відповісти
На фото майбутній мер і його перший заступник!!!
Відповісти
Григорій Вікторович людина з великоі букви Він наведе порядок в Луцьку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні