--> Керівник Волинської митниці Кривіцький має зарплату 6 тисяч і жодних заощаджень, – декларація | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Керівник Волинської митниці Кривіцький має зарплату 6 тисяч і жодних заощаджень, – декларація

1
-1
Керівник Волинської митниці Кривіцький має зарплату 6 тисяч і жодних заощаджень, – декларація
Декларація головного митника Волині Віктора Кривіцького – дуже скромна: живе у відомчій квартирі, їздить на авто, яке купив у 2011 році і немає жодних грошових заощаджень.

Віктор Кривіцький очолює Волинську митницю півроку, перед тим ще місяць виконував обов’язки. За чотири місяці на посаді отримав заробітної плати 23,5 тис грн., відповідно – 5,8 тис грн. за місяць.

На попередньому місці роботи – в Департаменті самоврядного контролю Вінницької міськради Кривіцький заробив 104,5 тис грн., тобто посадовиць мав вдвічі більший заробіток – близько 13 тис грн. на місяць.

Із жовтня 2016 року Віктору Кривіцькому надали в тимчасове користування квртиру в Ковелі площею 50 квадратів. Крім того, у користуванні в нього ще із 1987 року – кімната в одному із вінницьких гуртожитків площею 10 квадратів.

Із єдиного майна, яке задеклароване Кривіцьким – земельна ділянка в селі Лука-Мелешківська поблизу Вінниці площею 11 соток, а також – автомобіль. У 2011 році посадовець купив нове авто «Toyota Venza» за 293 тис грн.

Жодних готівкових чи банківських заощаджень Віктор Кривіцький не задекларував.

Toyota Venza. Фото ілюстративне
Toyota Venza. Фото ілюстративне

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Івахів купив землю біля Десни та картину найдорожчого українського художника, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Палиця збіднів на 14 мільйонів, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Гунчика вдвічі зросла зарплата, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Лапін купив квартиру, – декларація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я сам не быльше маю (брешу, быльше але не на багато), але за такі гроші я теж хочу купити тойоту вензу, де ж вони продаються??

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні