У центрі Луцька віряни різних конфесій молилися за мир

6
6
У центрі Луцька віряни різних конфесій молилися за мир
У Луцьку зібралися представники різних конфесій християнства, щоб спільною молитвою попросити Бога про закінчення війни на сході.

Молитва за мир в Україні та покладання квітів до пам'ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України» відбулися 2 квітня на Театральному майдані у Луцьку, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Захід об’єднав священиків та вірян різноманітних конфесій. За мир в країні та перемогу над російськими окупантами молилися православні на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом, католики та протестанти. Долучилися до молитви представники місцевої влади, рідні загиблих на сході бійців та пересічні лучани.

Господа просили покласти край стражданням українців, зруйнувати злі наміри ворогів, захистити воїнів, які на передовій захищають суверенність держави та свободу України. Прочитавши молитви, учасники заходу поклали квіти до фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України».

Завершили захід спільним виконанням Державного Гімну України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть євреї Полішук з Ткачуком прийшли, до виборів готуються
Відповісти
Дідо ну ти і гни..а (чи за дідо ховаються григоренки, яковліви ,вусенки ,де вони вже Луцьк і лучани вам не потрібні ?????)
Відповісти
А дійсно де ті Вусенкі і компанія вже збрили до Львова плакатись Садовому, про місто забули десь нас мали.
Відповісти
А де наша обласна рада? Ну ясно з Швейцарії летіти, на "якусь там молитву", то якось не серйозно! Але ж є місцеві два брата-патріота Карпюк із Пирожиком, чи без свого патрона не можна?
Відповісти
Це що за ряжені power rangers? михаїлу коротше плаття видайте
Відповісти
Чому не написали що московських попів не було?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні