У Луцьку зловили кота, який покусав двох дітей: підозрюють сказ

5
3
У Луцьку зловили кота, який покусав двох дітей: підозрюють сказ
У Луцьку агресивний кіт кидався на людей і покусав дітей.

До директора КП «Ласка» зателефонувала служба порятунку і повідомила - на вулиці Дубнівській двоє покусаних дітей одним агресивним котом. Є підозра, що тварина хвора на сказ.

Директор Дана Новарчук та заступник директора Сергій Скумс виїхали на місце події. Виявилось, що кіт справді поводиться агресивно.

Батько покусаної дитини до приїзду працівників Ласки закрив кота пластиковим кошиком і поклав на верх каміння, щоб тварина не перевернуло його.

Працівники КП «Ласка» забрали кота та помістили в ізолятор. Батьки з хвилюванням чекають результат.

Якщо тварина хвора на сказ – вона протягом 14 днів помирає, тоді її тіло везуть на розтин у державну лабораторію, щоб підтвердити або скасувати діагноз сказу.

Якщо тварина жива протягом 14 діб – значить не хвора, тоді дитині не доведеться колоти уколи від сказу, які не зовсім позитивно впливають на імунітет.

Батьки тепер надіються, що кіт буде живий протягом цього періоду. Кажуть, прибився до них, жив кілька днів, а тоді почав кидатися.

"В котре прошу усіх власників вакцинувати та реєструвати своїх домашніх улюбленців. Це безпека вашої родини і захист тварини, яка живе з вами. КП «Ласка» створене для захисту населення, але ми не зможемо вирішити повністю проблему із цим страшним захворюванням, якщо власники не почнуть активно вакцинувати своїх тварин від Сказу", – наголосила Дана Новарчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Барсік, ти що здурів?
Відповісти
Я голодний! Я хочу людського м'яса!
Відповісти
Барсік... ! Будь мужиком... вкуси разок Дану Гарт...
І бережи себе... хто зна чим вона хвора...
Відповісти
Всім кому цікаві подробиці махінацій у КП Ласка- читайте групу АнтиЛаска ...
Відповісти
П с у фейсбук!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні