СБУ вирахувала замовника обстрілу Генконсульства у Луцьку

3
9
СБУ вирахувала замовника обстрілу Генконсульства у Луцьку
Обстріл Генконсульства Польщі в Луцьку та спробу перекриття міжнародної траси Львів – Рава-Руська організували спецслужби Російської Федерації. Замовником провокацій є лідер радикальної громадської організації «Наждак» Микола Дульський.

Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на прес-службу СБУ.

«У 00:08 29 березня в адміністративне приміщення Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку влучив постріл з ручного протитанкового гранатомета. А в 10:15 того ж дня група у складі приблизно ста осіб намагалася перекрити рух автотранспорту на трасі «Львів – Рава-Руська». Час і спосіб проведення акцій свідчать про координацію обох провокацій з метою загострення українсько-польських міждержавних стосунків та оперативної обстановки у середині держави», – йдеться у повідомленні на сайті СБУ.

За інформацією СБУ, серед учасників перекриття дороги на Львівщині, які вимагали припинити геноцид поляків в Україні, був лише один етнічний поляк. Усі інші – це або підлітки, або особи без постійного місця проживання, й усі вони отримували гроші за участь у перекритті руху. Правоохоронці затримали та допитали 92 учасників цієї провокації.

Як встановила СБУ, організатором провокацій є лідер радикальної громадської організації «Наждак» Микола Дульський, який переховується на території РФ і якого розшукують українські правоохоронці за погрозу вбивства.

За інформацією радника міністра внутрішніх справ України, народного депутата Анатолія Геращенка, Дульський є причетним і до нападу на голову Інституту Національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Відомо, що на місцевих виборах 2015 року Микола Дульський балотувався на посаду мера Києва, як самовисуванець.

За даними єдиного державного реєстру, ГО «Наждак» зареєстроване у жовтні 2014 року у Києві. Серед засновників організації є також кияни Ірина Дульська, Олександр Дульський та Олексій Григорчук, а також мешканець Запоріжжя Олег Шеремет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виконавця немає, а замовника назначили?
Відповісти
Сталин знайшов Троцького на краю світу(в Мексіці),щоб вбити...Невже це важко зробити у нас? Створити СПЕЦГРУПУ по ЗНЕШКОДЖЕННЮ всякої погані - Яник,Азіров,Колісніченко,Шуфрич,Опоз.Блок- колишніх регіоналів і т. д. Бур*яни ТРЕБА ЗНИЩУВАТИ З ПОЛЯ!!!
Відповісти
нащо так далеко ходити, он у ВР бурянів вистачає. з них і починати треба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні