--> У Луцьку знову починаються «базарні війни» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку знову починаються «базарні війни»

20
6
У Луцьку знову починаються «базарні війни»
Луцькі депутати планують розірвати з облспоживспілкою договір оренди земельної ділянки під Завокзальним ринком.

Відповідний проект рішення готує депутатська комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

«На наступне засідання комісії дійсно будемо виносити таке питання, наразі збираємо документи на порушення умов договору оренди землі», – розповів голова комісії Микола Федік (Свобода).

Ініціатором рішення є депутат Олександр Волинець (УКРОП), який із 1999 займається підприємництвом на ринку.

«Усі ми плачемося, що не вистачає коштів на місто. Насправді, в Луцьку є багато варіантів, де гроші просто валяються – треба тільки «підняти». Один із таких моментів – ринки, які давно треба зробити комунальними. Зараз на них збагачується пару сімей, які стоять за Волинською облспоживспілкою, а міг би ці кошти отримувати бюджет. А це – 20 млн грн. на рік», – пояснив появу такої ініціативи депутат.

За його словами, наразі облспоживспілка орендує землю у міськради за 5,7 грн за квадратний метр, а з підприємців на ринку збирають по 75 грн.

«Заробляючи такі гроші, для них – не проблема найняти кілька людей, організувати мітинг невдоволених, які нібито хочуть надалі працювати з облспоживспілкою», – переконаний Олександр Волинець.

Він запевняє, що є багато юридичних підстав розірвати договір оренди на землю під ринками. Відтак, відповідний проект рішення будуть готувати на чергову сесію.

Нагадаємо, Луцька міська рада протягом останніх десяти років час від часу оголошує ініціативу створення комунальних ринків. Наразі два найбільші міські ринки – Завокзальний та Центральний – перебувають у власності Волинської облспоживспілки, проте розташовані на комунальній землі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підуть в суд. Адресу судді. І буде рішення де власник землі буде власник. А раніше за гроши споживспілка купляла все і суд
Відповісти
Палинця хоче собі Центральрий ринок,все інше-відволікання уваги.
Відповісти
Ринки поки що годують сім"ї Ді да, Баби, Внучки, Жучки, Ріпки. А буде лише сім"я Ковіньки і поле Щук. Ха-ха! Така константа.


Відповісти
Волинець хоче більше торгувати контрабандними електротоварами і не платити податки.
Відповісти
Негайно відно
Відповісти
Негайно відновити Волинця в КПСС
Відповісти
Цифри в студію, аренда +ЗЕМ. ПОДАТОК+утримання +заплата керівнику комунального РИНКУ= ?
Облспоживспілка дійсно не варіант, але чи не стане гірше людям, в нас не бувають комунальні підприємства прибутковими, пропаде і той невеликий прибуток що дають наразі, залишиться ще місто винне КЕРІВНИКАМ комунального ринку.
Відповісти
Переділ прибутків, але підприємці на базарі - то не вчительки та пенсіонери з ОСББ. Готуйся лисий палиця до акцій!
Відповісти
Центральний ринок підприємці не віддадуть!!!Будемо боротися!
Відповісти
Ще звільніть автостоянку біля Старого базару а то стан автостоянок в цьому районі критичний. Подивіться хто там керує на чиїх дружин усе записано (списки відкриті в інтернеті ) і стане ясно чому такий срач тут
Відповісти
Якби в людей була б нормальна робота із нормальною зарплатнею, мали б вони десь ті ринки. Людей поставили в такі умови, що треба якось виживати, але при таких політиках з їхніми законами, скоро і ринки накриються мідним тазом і тоді поповниться армія офіційних безробітних
Відповісти
Ще 2000 в гейропу на заробітки поіде а лисий сатана торговий центр збудуе
Відповісти
Волинець хай розкаже скільки судів програв облспоживспілці і скільки їм винен. То шоб борги не вертати, продався і імітує бурну діяльність, перекуповлює дюдей, підставляє їх під коимінал і так далі. Сам запроданець і працює на всі розвідки світу, робінгуд хрєновий.
Відповісти
Респект Волинцю. Обранцеві по секрету: не забудьте вкомуналку універмаг, готаель Лучеськ стадіон Авангард, друкарню на Стуса....

Відповісти
Де гроші підняти??Наприклад налог не депутатство, хочеш бути депутатом плати місту 100кратний розмір від мін зарплати в місяць.... тоді і гроші для міста будуть
Відповісти
Палице не интересен базар как бизнес. Ему нужна территория.
В этом году этот Шанхай перекинут на территорию рынка "Новый" на ГПЗ. На месте старого будет построен самый большой в Украине отельно-ресторанный комплекс. Это будет толчком для развития Луцка в области туризма. Только Сильные лидеры способны творить историю городов.
Відповісти
Та кому він треба тут, той найбільший в Україні ГРК? Його спорудження не збільшить кількість туристів, бо до реального напливу потрібно не готелі, а самі пам'ятки довести до ладу, і впорядкувати територію Старого міста, бо через оті довгобуди на Д.Галицького ні пройти, ні проїхати.
Відповісти
А може пон Волинець передасть свою фірму у комунальну власність? І НАПОВНИТЬ БЮДЖЕТ МІСТА.
Відповісти
Як з приватбанком, спочатку муніципалізують, а потім приберуть до рук. Ще котельню на Карбишева не забули б.
Відповісти
ПОТРІБНО ПІДПИСАТИ ДОВГОСТРОКОВИЙ ДОГОВІР З ПІДПРИЄМЦЯМИ ,А НЕ З ОБНАГЛІВШОЮ УКРСПОЖИВСПІЛКОЮ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні