Хто на Волині у лютому заробляв найбільше

0
-1
Хто на Волині у лютому заробляв найбільше
Повідомили, скільки волиняни заробляли у лютому 2017 року.

Середня заробітна плата штатного працівника області у лютому 2017 становила 5119 гривень, в той час як в Україні – 6209, - повідомляє Головне управління статистики у Волинській області.

За рівнем зарплати Волинь випередила Житомирську, Кіровоградську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих виробництвом меблів – 9480 гривень. За виробництво машин і устаткування волиняни отримували 9251 гривню, а ті, хто виробляли автотранспортні засоби, причепів і напівпричепів, отримували 7888 гривень.

Воляни, які працюють у фінансовій та страховій сфері, отримували 7671 гривню. Значно нижчими були заробітки у сферах поштової та кур’єрської діяльності, тимчасового розміщування й організації харчування, адміністративного та допоміжного обслуговування – працівники отримували 2753–3649 гривень.

В цілому на промислових підприємствах середня зарплата становила 6331 гривню, у закладах освіти – 4894 гривні, підприємствах транспорту, складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту – 4853 гривні.

На 1 березня 2017 року заборгованість з виплати заробітної плати становила 6,7 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні