--> На Волині «відкачали» чоловіка, який 25 хвилин був мертвим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «відкачали» чоловіка, який 25 хвилин був мертвим

4
4
На Волині «відкачали» чоловіка, який 25 хвилин був мертвим
Злагоджені дії волинських медиків врятували життя чоловіку, який 25 хвилин був мертвим.

У вівторок, 28 березня, о 8:28, до диспетчерської Волинського обласного центру ЕМД Нововолинська надійшов виклик від місцевого жителя 1944 року народження, з приводу болю за грудиною, задишку, пітливість, - написав головний лікар "Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" Олег Куц на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Бригада екстренної медичної допомоги (ЕМД) прибувши на місце виклику о 8год. 37хв. провела обстеження та електрокардіографічне дослідження хворому і діагностувала гострий інфаркт міокарду", - пише головний лікар.

За словами Олега Куца, коли хворому надали невідкладну допомогу, його терміново госпіталізували, але в приймальному відділенні стан пацієнта раптово погіршився, в 9:25 наступила раптова смерть.

"Бригада ЕМД негайно розпочала серцево-легеневу реанімацію, зокрема ШВЛ, непрямий масаж серця, використали дефібрилятор. Допомогу бригаді надавали чергові лікарі приймального та реанімаційного відділень", - написав Олег Куц.

"Завдяки професіоналізму та спільним, злагодженим діям медичних працівників реанімація була успішною – на 25-й хвилині у хворого з’явилося дихання, відновився кровообіг. Хворого в свідомості та стабільному стані, транспортували в реанімаційне відділення", - розповів він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здоровя йому
Відповісти
респект лікарям, їм потрібно піднімати зарплати, а не суддям і прокурорам...
Відповісти
лікарям честь іслава ,а врятованому-довголіття
Відповісти
28 березня можна записати в паспорт,як другий день народження.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні