Незабаром у Луцьку туристів кататимуть на легендарній «Волинянці»

0
-1
Незабаром у Луцьку туристів кататимуть на легендарній «Волинянці»
«Бойова машина Волині» стала справжньою фішкою туристичної виставки UITT.

Про це у Фейсбуці написала керівник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська.

«Вже другий день розповідаємо про туристичний потенціал Луцька на найбільшій міжнародній туристичній виставці UITT. Серед такої кількості маршрутів та напрямів Луцьк стає приємним відкриттям для багатьох - і потенційних туристів, і туроператорів», - йдеться у повідомленні.

Чиновниця також зазначила, що біля стенду Луцька зібралася неймовірна кількість відвідувачів, які цікавляться принадами міста та календарем подій.

«А фішкою нашого стенду в цьому році стала «бойова машина Волині» - Волинянка, подорожі на якій вже зовсім скоро турфірма «Нові мандри» розпочне у Луцьку. Повз неї не можуть пройти ні діти, ні дорослі», - написала авторка.

Вона зазначила, туристичні прогулянки містом на "Волинянці".

"На тій самій "Волинянці", що випускалась на луцькому автозаводі, і була визнана найкращою на туринській авто виставці ще в 1978. Відтепер тільки у Луцьку можна здійснити оглядову екскурсію містом на легендарному українському всюдиході. презентація цієї туристичної фішки на міжнародній туристичній виставці uitt показала неабияку зацікавленість туристів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні