Україна з 1 квітня виконуватиме «Мінськ» - припинить вогонь

1
7
Україна з 1 квітня виконуватиме «Мінськ» - припинить вогонь
Президент України Петро Порошенко дав доручення Генеральному штабу Збройних сил України та Міністерству оборони України щодо припинення вогню на Донбасі з 1 квітня.

Про це повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко у Twitter, - пише УНІАН.

«Президент дав усі необхідні команди Генеральному штабу і міністру оборони щодо режиму припинення вогню з 1 квітня», - зазначив він.

Як відомо, напередодні в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на сході України домовились про повне припинення вогню в зоні АТО з 1 квітня.

«Напередодні великодніх свят Тристороння контактна група вітає рішучість всіх учасників Мінського процесу забезпечити повне дотримання режиму припинення вогню, яке набуде чинності з 1 квітня 2017 року. Крім того, з 1 квітня, до поминальних днів, заплановано істотне прискорення процедури перетину лінії зіткнення на КПВВ, зокрема, планується продовжити роботу пунктів перетину в ранкові та вечірні години", - написала у Facebook прес-секретар представника України в ТКГ, екс-президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

30 березня, міністр оборони Степан Полторак заявив, що Україна готова до початку перемир’я на Донбасі, але буде відстоювати позиції у разі загрози життю українських військових.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯК МОЖНА ВІРИТИ ТАКОМУ КОВАРНОМУ,ПІДЛОМУ ВОРОГОВІ,ЯК "НАШ СТАРШИЙ БРАТ"??? ВОНИ Ж НІКОЛИ НЕ ДОТРИМУВАЛИСЬ,НЕ ДОТРИМУЮТЬСЯ та НЕ БУДУТЬ ДОТРИМУВАТИСЯ БУДЬ-ЯКИХ ДОГОВОРІВ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні