Волинянину, через якого загинуло подружжя, «світить» 10 років тюрми

1
2
Волинянину, через якого загинуло подружжя,  «світить» 10 років тюрми
На Волині судитимуть чоловіка, через якого загинуло двоє людей.

Прокуратура області скерувала до суду кримінальне провадження про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, 26-річним мешканцем села Старосілля Іваничівського району, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Майже опівночі 26 жовтня 2016 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю в крові становив 2,5 проміле) за кермом технічно справного автомобіля Вольво, молодик рухався по автодорозі сполученням «Павлівка-Іваничі» в напрямку Іванич та неподалік від в'їзду у селище допустив втаранився в автомобіль "ЗАЗ-110307», який їхав у попутному напрямку.

Через дорожньо-транспортну пригоду 61-річний водій «ЗАЗ-110307» та його 58-річна дружина загинули.

Горе-водія обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, і невдовзі він постане перед судом, який і визначить
йому міру покарання.

Санкція статті за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб, передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто,два трупа на совісті і десять років....кривосуддя"торжествує"!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні