Шацьк хочуть зробити курортом світового рівня

2
-6
Шацьк хочуть зробити курортом світового рівня
У Шацькому районі хочуть побудувати транскордонний перехід, що дасть змогу зробити із Шацьких озер курорт світового рівня.

У гарячу пору на Шацьких озерах водночас відпочиває 20 тисяч туристів. Хоча їх може бути у 3-5 разів більше, - пише Укрінформ

А на одному лише озері Біле у Влодавському повіті (Польща), яке знаходиться за 15 км від українського кордону, відпочиває втричі більше туристів.



Поляки залюбки їхали б на Волинь відпочивати та вносили б інвестиції, якби був побудований сучасний пункт перетину. Натомість нині їм доводиться цілодобово стояти у черзі, щоби перетнути кордон.

Перехід, який з’єднає Шацький район і Влодавський повіт, слід будувати – і чим скоріш. Обов’язково – з інфраструктурою на українському боці, підкреслюю. То дасть нові робочі місця українцям, потік туристів, розвиток торгівлі.

Є бажання польської сторони, є очевидна вигода українців – нам вдасться перетворити Шацькі озера на курорт світового рівня.

Нагадаємо, на Волині створять новий пункт пропуску через кордон.

На відео можна помилуватися мальовничим и краєвидами голубоокого волинського краю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Світового рівня? Ахахаха! Насмішили!
Відповісти
Хороший задум,
але спершу треба провести каналізацію і навчитися не смітити під ногами у себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні