«Кристалбанк» у Луцьку: нова якість банківських послуг*

0
1
«Кристалбанк» у Луцьку: нова якість банківських послуг*
Влітку 2016 року в Луцьк прийшов новий Банк. З одного боку цим складно кого-небудь здивувати сьогодні, з іншого - варто розібратися в нових можливостях і пропозиціях.
Як виявилося, вже два роки «КРИСТАЛБАНК» активно розвиває свою регіональну мережу: на сьогодні відкрито 21 відділення в десяти містах України. До кінця 2017-го двері нових відділень відкриють у Харківській, Вінницькій та Львівській областях.

ІНТЕРНЕТ-БАНКІНГ

Банк має низку цікавих пропозицій як для фізичних, так і для юридичних осіб.

Поколінню, що звикло працювати в режимі онлайн, привабливим видасться інтернет-банкінг «My CRYSTALBANK», який в режимі 24/7 забезпечує доступ до рахунків і можливість сплачувати платежі та гасити кредити. Крім того, це ще й економія коштів: комісії за онлайн-операції менші, ніж у відділенні банку.

«У найближчому майбутньому в нашому банку з'являться нові сервіси: замовлення і випуск віртуальних карток, можливість проведення регулярних платежів, випуск додатків для Android і iOS»,- розповів Леонід Гребінський, Голова Правління ПАТ «КРИСТАЛБАНК».



БАНК ДЛЯ ВСІХ І ДЛЯ КОЖНОГО

Один з пріоритетних напрямків «КРИСТАЛБАНКу» на Волині – обслуговування корпоративних клієнтів і надання високоякісних послуг, вигідних для ведення бізнесу.

Для них підготовлені оптимальні тарифні пакети, які відрізняються швидкістю і надійністю (проходження безготівкових платежів по Україні протягом 40 хвилин, зарплатні проекти за лояльними тарифами, безкоштовне підключення і обслуговування в системі «Клієнт-Банк» та ін.). Наприклад, пакет «Міжнародний» підійде компаніям, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, річний обсяг виручки яких не перевищує 15 мільйонів гривень. При цьому клієнти не тільки отримують прибуток на залишок коштів на рахунку, а й економлять, здійснюючи купівлю-продаж валюти за пільговими тарифами.

НАДІЙНІСТЬ ТА ЗРОСТАННЯ

Для фізичних осіб з привабливих пропозицій варто зупинитися на депозитному вкладі «Зростаючий» з прибутковістю до 18% річних в гривні. Причому ці кошти доступні клієнту протягом усього строку дії договору з банком. Також клієнти можуть оформити пластикову карту, сплатити комунальні рахунки і навчання, купити-продати валюту і терміново переказати кошти за допомогою провідних міжнародних систем.

«КРИСТАЛБАНК» є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що забезпечує надійність та стабільність кожному вкладнику.


Чекаємо на Вас за адресою:
м.Луцьк, проспект Волі, 35
тел. 066 951 14 64
www.crystalbank.com.ua
Ліцензія НБУ №276 від 29.04.2015
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні