Яковлев підпише заяви про звільнення Григоренка і Моклиці та подасть у відставку

4
-12
Яковлев підпише заяви про звільнення Григоренка і Моклиці та подасть у відставку
Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев спершу звільнить своїх колег Сергія Григоренка і Юрія Моклицю, а тоді звільниться сам.

Про це він розповів під час брифінгу 28 березня.

Нагадаємо, заступники мера Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця заявили, що звільняються з міської ради, бо не згідні з позицією команди «УКРОП».

Тарас Яковлев пояснив непросту процедуру звільнення:

«На сьогодні я є виконувачем обов’язки міського голови, мої колеги напишуть заяви на моє ім’я, я їх підпишу, а тоді складу свої повноваження, як першого заступника міського голови».

З його слів, завершить звільнення рішення сесії.

Нагадаємо, заступники Андрій Киця та Юрій Вербич вирішили залишитись на своїх посадах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перед тим на виконкомі піднявши ціну на проїзд у маршрутках. . Дємбєльський акорд.
Відповісти
Так наче він звільняється за просто так )))
Відповісти
Місто котиться в прірву і втрачає керованість. Члени цієї команди,бачачи методи діяльності укропівців розуміють що їм місця в новій команді не залишать і тому покидають посади добровільно, не очікуючи коли їх відсторонять. Ця молодь напрацювала певний досвід. А от новообраний секретар виглядає абсолютно непрофесійно щодо управління міським господарством. Крім того він видається хамовитим і чванливим. Памятаючи його безпідставні і брудні нападки на Миколу Романюка, соромно за те що таке недолуге і цинічне людишко певний час буде представляти наше місто як його керівник. Надіюсь що лучанам вистачить мудрості, з часом обрати достойного мера, бажано гарного господарника а не хлопчика - юриста без управлінського досвіду. Але перш за все Укропи-рейдери разом з посіпаками (Батьківщина, радикали і зрадники) повинні визнати факт смерті Миколи Ярославовива, світла йому память. А то уже 40 днів пройшло для Укропу він все живий.
Відповісти
не буду під новими працювати!!! не буду!!! а толку люди мені від того буде!!! я не дурак за копійки пахати і не відомо перед ким звітуватись!!! нову хату я собі вже вспів побудувати за крадені кошти- такщо йду спокійно!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні