Владику Ніфонта поховали в рідному селі. ФОТО

1
7
Владику Ніфонта поховали в рідному селі. ФОТО
24 березня, після звершення чину похорону на території Свято-Покровського храму Луцька, митрополита Ніфонта похоронили у рідному селі Галина Воля Старовижівського району, згідно з його заповітом.

"Особливою подією відзначилось завершення дня в Галиній Волі. Коли труну з тілом митрополита Ніфонта опустили до могили, на небі засяяла веселка, яка в християнській традиції завжди була добрим знаком", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Валентин Марчук, який був особистим секретарем митрополита.

Попрощатись із владикою до його рідного села приїхали з обласного центру до Галиної Волі приїхало чимало прочан, а також - численні гості з Республіки Білорусь.

Останню заупокійну літію над тілом новоспочилого звершив єпископ Георгіївський і Прасковейський Гедеон, який був духовним чадом митрополита Ніфонта.

Теги: ніфонт, упц
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки вже буде цей роздор: капешники-москалі. Нам потрібно акцентуватись на православному вченні із власним духовним центром у Києві і без Москви і Риму. Боже нам єдність і подай!
Вічная пам'ять митрополиту Ніфонту!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні