«Волинського маніяка» не випустять з-під варти ще два місяці

0
-4
«Волинського маніяка» не випустять з-під варти ще два місяці
Волинянина, якого підозрюють у серійних ритуальних вбивствах підлітка та молодої дівчини, залишать під вартою ще на два місяці.

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області продовжив міру запобіжного заходу ймовірному вбивці, який близько чотирьох місяців кошмарив олександрійців, ще на два місяці на своєму засіданні, 23 березня, - повідомляє Кіровоградська правда.

Прокурор Олександр Полянський при подачі клопотання про продовження міри запобіжного заходу на 60 діб зазначив, що м’якшу міру запобіжного захисту застосувати до обвинуваченого Володимира Никитюка неможливо, оскільки він може незаконно впливати на свідків, переховуватися від суду і вчиняти інші кримінальні правопорушення.

Натомість Никитюк заявив, що клопотання не є обгрунтованим. Суд постановив задовольнити клопотання прокурора і таким чином продовжив міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 21 травня. Як повідомлялося раніше, Никитюк просив суд зателефонувати його друзям, аби вони взяли його на поруки.

Нагадаємо, Володимиру Никитюку інкримінують убивство 13-річного Станіслава Бойка і 21-річної Дар’ї Озарко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні