На сайті МВС запустили сервіс пошуку втрачених паспортів

0
1
На сайті МВС запустили сервіс пошуку втрачених паспортів
На сайті Міністерства внутрішніх справ України запущено сервіс для пошуку викрадених паспортів.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу відомства.

"На сайті МВС починає працювати розділ, в якому можна самостійно відшукати викрадений або втрачений паспорт громадянина України", - зазначається у повідомленні.

Як відомо раніше, українці, які живуть за кордоном та мають громадянство інших країн, закликають Україну не позбавляти їх громадянства України та дозволити на законодавчому рівні множинне громадянство для тих, хто допомагає у боротьбі з російською агресією і сприяє покращенню іміджу України у світі.

Про це під час круглого столу на тему «Обговорення законопроекту 6175 про примусове позбавлення громадянства України» в агентстві УНІАН сказала доктор філософії (Університет Лотарингії), ініціатор і співзасновник мережі Global Ukrainians Віолета Москалу.

Вона зауважила, що серед різних організацій закордонних українців і представників діаспори почалася хвиля протестів проти законопроекту про примусове позбавлення громадянства України, бо це питання є дуже комплексним і потребує серйозної дискусії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні