У Рівному обстріляли будівлю поліції «За Сашка Білого»

1
5
У Рівному обстріляли будівлю поліції «За Сашка Білого»
20 березня, близько третьої години ночі, хотіли підірвати Рівненське управління патрульної поліції.

Унаслідок вибуху пошкоджено приміщення гаражного боксу, що було переобладнане під тренажерний зал, - пише ЧаРівне.

Ніхто не постраждав. На той час поряд у своєму кабінеті перебував начальник патрульної поліції м. Рівне, волинянин Сергій Мерчук.

Поліцейські встановили, що вибух на території адміністративного приміщення патрульної поліції відбувся у результаті пострілу з протитанкового гранатомету.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили тубус від РПГ-22.

На ньому були написані слова "За УНА-УНСО, За Білого Сашка", однак, один із побратимів застреленого в березні координатора "Правого сектору" в Західній Україні Олександра Музичка Ярослав Гранітний вже оприлюднив відповідну заяву щодо причетності націоналістичної організації до даного злочину.

"Щодо нічного пострілу з РПГ по приміщенню нацполіції. Заявляю, що члени УНА-УНСО жодного відношення до цього прикрого інциденту не мають. В нас є претензії до нешановного Авакова, і ми будемо вимагати його відставки, і покарання винних в смерті Сашка Білого. Але ми також розуміємо що рядові співробітники поліції в м.Рівне не мали відношення до його смерті. Отож, розцінюємо цей випадок як провокацію, не тільки що до Рівненської поліції, а також як провокація що до УНА-УНСО, як до організації яка активно брала участь в блокаді торгівлі з ОРДЛО. Кому це вигідно? Думайте самі", - написав Гранітний.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

З метою затримання зловмисників в області введено план «Перехоплення» та посилено заходи із забезпечення публічної безпеки та порядку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так спочатку ж був інший гранатомет? Нащо цей цирк, напишіть, що п*яні менти розважалися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні