Волинські атовці відвідали концерт Альоші

0
0
Волинські атовці відвідали концерт Альоші
У рамках проекту «Мистецька терапія» волинські бійці АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, відвідували концерт популярної співачки Альоши.

Проект за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького організовує благодійний фонд «Рідна Волинь», волинські бійці АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, відвідували концерт популярної співачки Альоши.

Відома співачка, учасниця пісенного конкурсу Євробачення , яка виступала у Луцькому драмтеатрі, підкорила усіх глядачів, в тому числі і поранених бійців, своєю енергетикою та щирістю спілкування і виконанням пісень ліричного характеру, як добре відомих так і нових.

Альоша подякувала усім бійцям за їхню мужність і героїзм, за захист України від російського агресора, підписала їм усім автографи та сфотографувалася на згадку про цю зустріч.

У солдат залишилися позитивні емоції від концерту Альоши, а голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що така «Мистецька терапія» дієво допомагає воїнам відновлювати душевну рівновагу та сприяє покращенню їхнього здоров’я і цей проект буде продовжуватися надалі - заради духовного оздоровлення бійців АТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні