«Якби я продовжив латання ямок, мене б люстрували», - головний дорожник Волині

15
-4
«Якби я продовжив латання ямок, мене б люстрували», - головний дорожник Волині
У Волинській облдержадміністрації запевняють, що не сповідують колишньої практики “розмазування коштів” і “латання ямок” на дорогах.

Головний дорожник Волині, директор департаменту інфраструктури та туризиму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка розповів, які дороги цьогоріч планують ремонтувати в області. Про це пише “Конкурент”.

За словами Івана Мирки, рішення виконавчої влади - будувати щороку тільки одну мігастраль, але якісно - оправдане.

"Волинські дороги щороку після зими втрачають свої властивості і їх стан сильно погіршується. Слід зазначити, що стан дороги "Луцьк-Львів", а це 70 км у Волинській області, відмінний, я б сказав – чудовий. Також непогано виглядає дорога "Київ-Ягодин”, - каже Іван Мирка.

У 2017-му в планах будувати дорогу “Луцьк-Володимир”.

“Інші кошти підуть на той злощасний, але насправді теж необхідний ямковий ремонт. Якщо митниця спрацює, то ще будуть деякі ділянки зроблені: об'їзна Луцька та “Володимир-Нововолинськ”.

Ми могли б латати ямки, як це завжди робилося, і розмазувати кошти по всій області, але у нашої команди інший план. Дороги зношені вкрай. Там нема вже ні профіля повздовжнього, ні поперечного, ні основи. Якби я продовжив підтримувати попередню політику служби доріг – латання ямок – то мене б ще в минулому році люстрували”, - пояснює чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я й зараз хочу це зробити дорожнику ти сраний
Відповісти
Мирка-дирка
Відповісти
у нашої команди інший план - вкрасти чим побільше революціонери х..рові!!!
Відповісти
Це не дороги, це ппц..... невже ти небачиш????????
Відповісти
Тебе не Мирка не люструвати потрібно, а каструвати. Щоб ти тварина перестав красти, а робив роботу
Відповісти
Скільки ви там заробляєте що твої заступники і будуються і машини купують?
Відповісти
Є у баби дирка_мирка
Відповісти
Гуня,де ти такого "крутого спеціаліста" відшукав?
Відповісти
Він ще не самий крутий.
Відповісти
Ти на горохів поїдь. Через зиму не простоїть твій ремонт
Відповісти
На горохів через зиму побачим результат кап ремонту,аще мани які завжди із перегрузом в цйому допоможуть.
Відповісти
Якщо вчасно не "залатати" нещасливу вибоїну за умовну тисячу гривень, то через півроку-рік на ремонт може не вистачити і мільйона. На дорогах Волинської області пропущені майже 4 міжремонтних терміни і підрядні організації «латають» ямки. Змінити ситуацію в області,як і в Україні в цілому зовсім не просто. Адже через відсутність у державі коштів на більш капітальні види робіт ямковий ремонт залишається чи не єдиним способом забезпечити автомобільний рух на дорогах. Зокрема, на 2017 рік поки що, коштів хоча би на поточний середній ремонт в повному обсязі не виділені.
Відповісти
Ви, напевно, краще знаєте від усіх читачів, що навіть ті кошти, які виділяються, були б використані саме на ремонт доріг, а не розіпхані по кишенях посадовців всіх рівнів, то дороги в нас були б на порядок кращі. Пан Мирка міг багато чого навчитись в свого батька, в професійному плані також, але чомусь цього не сталось.Ремонтом доріг мають керувати також професіонали, як і в інших галузях.
Відповісти
Якби не продовжити латання ямок на дорогах, то Мирку точно треба було люструвати
Відповісти
Знову проти служби автодоріг прете пане Мирка . І чесно кажучи такі всі грамотні,я не захищають ні кого. Так я за щоб в першу чергу відповідальність несли з Укравтодору,де вже маємо надію,розпочалось нормальне і правильне,як розподілення коштів так і посилений контроль за всім що твориться на дорогах. І знову починається нова пісня, як тільки щось погане то винна у всіх гріхах Служба,а ви пане Мирка робите все на найвищому рівні,але не забувайте дякуючи кому,зроблена та робота і не одна дорога Волині. А завдяки дорожникам Волині і Служби. А як ви виразились латають ями, і чому ви цього не знаєте,адже дорожник, щоб хоча б трохи ліквідувати тут ямковість, що утворилась, до настання сприятливих умов для вкладання асфальто бетонну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні