--> У Луцьку - нове радіо з Підгаєць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку - нове радіо з Підгаєць

2
9
У Луцьку - нове радіо з Підгаєць
Одну частоту в Луцьку здобула нова радіостанція Radio1 (ТОВ "ТРК "Українське музичне мовлення""), яка дотепер мовила лише в інтернеті і претендувала на сім частот у цьому конкурсі.

Про це стало відомо після підбиття підсумків форматного конкурсу на українське музичне радіо Національною радою з питань телебачення і радіомовлення, – повідомляє Детектор Медіа.

Зареестрована радіостанція в селі Підгайці, під Луцьком.

Radio1 звучатиме на частоті 100,1 FM.

Компанія поки що не має власних частот, а мовить в інтернеті на домені 1ua.online.

Серед співзасновників Radio1 – співачка і композитор Руслана Лижичко та її чоловік, власник львівської радіостанції «Дуже радіо» Олександр Ксенофонтов.

Заступниця голови Нацради Уляна Фещук запропонувала колегам віддати Radio1 одну частоту в Луцьку, щоб радіостанція змогла попрацювати в ефірі та показати, на що вона здатна. Власне, цю пропозицію під час голосування підтримала більшість.

Загалом Radio1 претендувало на сім українських частот.

Зазначимо, що однією з умов був ефір виключно українською мовою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колеги, не вводьте людей в оману, а краще ретельніше готуйте інформацію. Radio1 (ТОВ "ТРК "Українське музичне мовлення"") не зареєстрована в Підгайцях Волинської області, а лише здійснюватиме звідти мовлення на частоті 100,1 МГц. Сам ж радіостанція розташована у іншому місті (можливо у Києві чи Львові). Просто на даний момент у цього нового гравця на радіоринку є лише частота у цьому населеному пункті, а з часом їх мережа може розширюватись. Мережевий радіомовник не реєструється у тому місті, де він отримав ліцензію, він лише здійснює звідти мовлення. Виправте, будь ласка, неточності.
Відповісти
З появою в ефірі Волині,сподіваюся буде цікаве...:)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні