Школярі Любешівщини до кінця року - на сухпайку через чиновників

2
3
Школярі Любешівщини до кінця року - на сухпайку через чиновників
У Любешівському районі чиновники не спромоглися підготувати торги і позбавили дітей гарячих шкільних обідів.

Про патову ситуацію із забезпеченням харучування у школах Любешівського району розповідає газета “Нове життя”.

Нагадаємо, посеред року на Любешівщині діти змушені були обходитися без гарячих обідів в школі. Закінчилися строки, упродовж яких ці послуги надавало підприємство «Транс Логістик Центр», а новий тендер досі не провели. 

Напочатку березня в районі повідомляли, що готують матріли до електронних торгів. Однак провести їх належним чином не вдалося. За словами голови Любешівської райдержадміністрації та депутата облради Олега Куха, електронна система закупівель призначила процедуру проведення торгів аж на десяте травня. Та днями торги були скасовані й призначені нові.

Вартість закупівлі мала сягнути 24,9 млн грн. Однак 9-го березня тендерний комітет відмінив закупівлю.

Відповідно до висновку Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області, предмет закупівлі не відповідає вимогам. Зокрема, при оголошенні закупівлі було обрано код ДК 021:2015:55523100-3 “Послуги з організації шкільного харчування”, тоді коли тендерне оголошення мало бути сформоване за кодом ДК 021:2015 – 55520000-1 “Кейтерингові послуги”

Відтак Держаудитслужба рекомендувала провести нову процедуру закупівель. Торги система призначила на 16 травня. 

Як зауважує Олег Кух, «потрібно бути реалістами: враховуючи все це, 99% вірогідності, що в нинішньому навчальному році школярі уже не забезпечуватимуться безкоштовним гарячим харчуванням».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдріт твою мать! Зробили рехформу! Звідки дядьку х Любешова знати, що таке кліторингові чи як там їх, послуги!? Та в області є ще одна інновація, Гунчик ввів, хочеш щось купити без того позорро, мусиш прохання писати, а команда хубернатора вирішить, дозволити тобі закупівлю чині. Пряма корупція в дії! Чому на це закриває очі обласна рада!?
Відповісти
що КУХ - ДЕПУТАТ ВІД БПП І ПОСІПАКА ГУНЧИКА, ТОМУ ДІТИ БУДУТЬ ГОЛОДНІ ЧЕРЕЗ ЦИХ 2 ПОКИДЬКІВ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні