Місцеві ради Волині на позачергових сесіях підтримують звернення щодо учасників блокади

0
-3
Місцеві ради Волині на позачергових сесіях підтримують звернення щодо учасників блокади
Депутати Володимир-Волинської та Нововолинської міських, Любомльської та Ковельської районних рад під час позачергових сесій підтримали звернення щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України та введення санкцій щодо банків з російським капіталом.

Такі рішення приймали у середу, 15 березня, на позачергових сесіях, - повідомляє прес-служба Волинського "УКРОПу".

Ініціатором звернень у Володимир-Волинську став голова фракції «УКРОП» Сергій Радкевич.

«Ми засуджуємо затримання учасників блокади, яке було здійснене під виглядом контрдиверсійної операції. Переконані, що СБУ має боротися зі справжніми ворогами України, а не з тими, хто на ділі вибиває фінансовий ґрунт з-під ніг окупантів, блокуючи торгівлю. Вимагаємо від президента покарати організаторів та виконавців цієї ганебної зачистки та не допустити переслідувань учасників блокади в майбутньому», - сказав він.

І додав:

«Час зрозуміти, що сила влади – у підтримці свого народу, а не в багнетах правоохоронців. Подальше загострення ситуації на залізничних блокпостах – це прямий шлях до суспільного збурення, яке вже шириться Україною, відкритого протистояння з патріотичними силами та появи нових «редутів» опору свавіллю влади в різних регіонах нашої держави», – наголосив Сергій Радкевич.

У Нововолинську звернення були запропоновані на сесію також представниками фракції «УКРОП».

Варто зауважити, що у вищезазначених місцевих радах депутати фракцій БПП «Солідарність» підтримали звернення. Тоді як напередодні їхні однопартійці з обласної ради не з’явились на засідання, на якому розглядались аналогічні питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні