Свій секретар ради – це доступ до бюджету перед виборами, - Юлія Вусенко

1
6
Свій секретар ради – це доступ до бюджету перед виборами, - Юлія Вусенко
Юлія Вусенко заявила, що депутати Луцької міської ради не беруть до відома смерть Миколи Романюка, бо хочуть змінити секретаря ради та в.о. міського голови.

Про це посадовиця розповіла 15 березня під час пленарного засідання 19-ої позачергової сесії Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

Зауважимо, на 15 березня заплановане продовження 19-ої позачергової сесії міської ради, головне питання якої – взяття до відома факту смерті Миколи Романюка та припинення його повноважень. Це автоматично зробило б секретаря ради виконувачем обов’язки міського голови.

Однак, розпочати сесію вчасно так і не вдалось. Її перенесла Юлія Вусенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Юлія Вусенко перенесла сесію під вигуки «Ганьба!»

А коли після годинної перерви депутати таки прийшли в сесійну залу, зчинилась суперечка.

Юлія Вусенко наполягала на голосуванні за припинення повноважень покійного Миколи Романюка, її опоненти – на зверненні до керівництва держави щодо розгону блокади торгівлі з ОРДЛО та зміні порядку денного.

Зрештою, секретар зазначила, що «сьогодні депутатів може зібрати лише можливість зайти через задні двері і зайняти місце секретаря і виконувача обов’язки міського голови».

«Вся громада розуміє, чому потрібно зараз поставити свого секретаря, адже це можливість мати доступ в передвиборчий період і до державного бюджету, і до місцевого», - наголосила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громада також розуміє чиї інтереси лобіює Вусенко і на що вона хоче перетворити Луцьк. Прикро, що така молода, а вже така ненаситна до посад і грошей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні