«Влада перестає чути своїх людей», - Михайло Імберовський про розгін блокади

1
-2
«Влада перестає чути своїх людей», - Михайло Імберовський про розгін блокади
Керівник фракції «Самопомочі» у Волинській обласній раді Михайло Імберовський вважає розгін блокади торгівлі з окупованою територією безпрецедентною подією.

Про це депутат розповів в коментарі В24.

«В 2013 році на Майдані Незалежності побили студентів і я не міг повірити, що за три роки, після усіх трагічних подій в Україні, таке може повторитись. Влада пішла проти власного народу, який зараз здійснює фактично те, що повинна держава», - наголосив обранець громади.

«Влада перестає чути своїх людей. Люди вимагають припинити торгівлю, прийняти закон про тимчасово окуповані території, а цього не відбувається – закон вже два роки лежить в Верховній Раді», - додав Михайло Імберовський.

Депутат обурений тим, що реакція волинян була миттєвою в той час, як у Верховній Раді спокійно відбулось пленарне засідання, ніхто не блокував трибуну з вимогою прийняти закон про окуповані території і врешті припинити торгівлю з ОРДЛО.

«Я думаю, що Волинь буде в авангарді цих подій. І нашим зверненням ми якраз показуємо позицію громади», - резюмував обранець.

Нагадаємо, 14 березня депутати Волинської обласної ради ухвалили звернення до Президента, Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради, Генпрокурора через розгін блокади торгівлі з окупованою територією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Імберовський! Чия влада в Україні, не знає хіба-що школяр-семикласник і нижче. Якщо хтось скаже,що жид буде дбати про українця,то він або дебіл,або жартівник-фантаст. Жид в Україні_заробітчанин,який брехнею і різного роду маніпуляціями "заробляє" ГРОШІ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні