Волинські депутати засудили розгін блокади торгівлі з ОРДЛО

0
3
Волинські депутати засудили розгін блокади торгівлі з ОРДЛО
Депутати Волинської обласної ради ухвалили звернення до Президента, Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради, Генпрокурора через розгін блокади торгівлі з окупованою територією.

Відповідне рішення вони прийняли під час позачергової сесії 14 березня.

У зверненні обранці громади нагадали, що 2 лютого цього року прийняли рішення про підтримку цієї блокади.

«Ще раз наполягаємо на виконанні наших вимог, а саме, щодо встановлення мораторію на ввезення вантажів (товарів) на тимчасово окуповану територію України та вивезення вантажів (товарів) з неї, за винятком гуманітарних вантажів (товарів), які ввозяться на тимчасово окуповану територію України під контролем спеціально делегованих представників Організації з безпеки та співробітництва в Європі або за участю Міжнародного комітету Червоного Хреста і Червоного Півмісяця», - йдеться у зверненні.

Депутати також вимагають прийняття закону «Про тимчасово окуповані території», «щоб унеможливити провокації, які були 13 березня поблизу залізничної станції «Кривий Торець».

Окрім цього, вони звернулись до Президента Петра Порошенка і попросили його дати оцінку ситуації, взяти справу під особистий контроль та притягнути до відповідальності винних.

Також вони виступили за звільнення усіх затриманих активістів блокади та закриття кримінальних проваджень, порушених проти них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні