--> Гузь збирається в Одесу нагадати екс-міліціонеру Терещуку його минуле | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гузь збирається в Одесу нагадати екс-міліціонеру Терещуку його минуле

1
4
Гузь збирається в Одесу нагадати екс-міліціонеру Терещуку його минуле
Екс-міліціонера Олександра Терещука призначили першим заступником голови Одеської ОДА “смотрящим” від Порошенка, вважає нардеп.

Найближчим часом, як розповів у інтерв’ю виданню В24 депутат Ігор Гузь, він планує побувати в Одесі, щоб розказати громаді, що думає про Олександра Терещука.

Нагадаємо: нещодавно одіозного начальника ГУМВСУ у Волинській області у період Майдану, а згодом керівника столичної поліції Олександра Терещука призначили першим заступником голови Одеської облдержадміністрації.

- Його повернули в життя в якості “смотрящого” від Порошенка. Бо з головою ОДА там ще питання: чий, який і таке інше... А от перший зам має наглядати, - переконує парламентар, а в минулому активний учасник Революції гідності на Волині.

Ігор Гузь прогнозує, що “ближче до виборів парламентських чи президентських Петро Олексійович поверне Терещука у силові структури”.

- Не хочу його образити, але є таке поняття як “вірний пес”, який може кидатися на господарів на будь-якого, тільки б господар сказав “фас!”. Терещук саме такий. Він робив це з Януковичем і Захарченком, він буде робити це з Порошенком, - каже Ігор Гузь.

Нардеп обіцяє “не залишати у спокої” Терещука. Саме тому, каже, найближчим часом збирається до Одеси.

- Розкажу громаді, що про все це думаю, про факти, а вони “на ліцо”. Переконаний, він відчуватиме цей контроль. Я готовий йому “допомогти”, - зазначає Гузь.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «Хотів поплавати в Штатах, але там нерестяться акули, краще вже на Волинь», - Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як собаці нічого робити, то яйця лиже... починай.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні