Я виправлюся, але Церкву висміювати не дозволю, - волинський священик відповів Притулі

4
0
Я виправлюся, але Церкву висміювати не дозволю, - волинський священик відповів Притулі
Прес-секретар Волинської єпархії УПЦ КП Архімандрит Констянтин (Марченко) відповів Сергію Притулі на його гнівний пост у Фейсбуці.

Про це отець Костянтин написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щиро, без всякого сарказму, хочеться подякувати брату Сергію Притулі за змістовну відповідь. Все, що стосується моєї персони особисто, намагаюсь осмислити і з Божою поміччю виправити. Але точно знаю, що не зможу мовчати, коли бачитиму як Матір-Церкву виставляють на посміх. Простіть. Думаю є сенс цю буденну справу віддати в рукі люблячого Бога. Ще раз дякую за відверті слова. Вони підуть мені на користь", - йдеться у дописі.

Також священик навів цитату Преподобного Макарія Єгипетського: "В ближньому твоєму, спасіння твоє".

Нагадаємо, відомий український гуморист Сергій Притула відповів волинському священику на звинувачення у відсутності терпіння та смирення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Прес-секретар Волинської єпархії ЦПЦ КП Константин Марченко прокоментував популярні висловлювання шоумена Сергія Притули про те, чому люди перестають ходити в церкву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Горбатого могила виправить...
Відповісти
Невігластво - перша благодать віри.
Відповісти
Це одна з тих ситуацій "Коли б ти краще взагалі не відкривав свого рота. Як бистро пан отець включив задню передачу коли нагадали про чудове заміске життя, дорогі авто, і все з цим повязане. Звичайно краще владнати конфлікт, кому потрібно щоб завтра набігло купа журналістів і почала в грязній білизні копатись, а там диви ще б не таке виплило.
Відповісти
Не хотіла нічого писати, але передумала. Бо хтось же мусить сказати. Можливо отець Констянтин і поспішив з коментарем, можливо помилився (він теж людина), але навіщо ви (коментатори) його теж під одну гребінку з іншими рівняєте? Немає у нього ні дорогих авто, ні маєтку, навіть ціни (чи такси) за хрестини (поминки, свічки, записки і т. д.) теж не встановлює. Можливо і я багато чого не знаю, але те, що я написала - знаю, він людина порядна. До речі, теж їздив на передову до наших бійців з повним бусом продуктів та ін. речей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні