«Говорити про місце в парламенті передчасно», - Юлія Вусенко

1
1
«Говорити про місце в парламенті передчасно», - Юлія Вусенко
Юлія Вусенко запевнила, що поки залишається секретарем Луцької міської ради, а Альона Бабак – народним депутатом. З її слів, говорити про будь-які зміни рано.

Про це посадовиця розповіла під час брифінгу у мерії 14 березня.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко зазначила, що Альона Бабак – одна з найкращих нардепів, яка багато чого робить для розвитку органів місцевого самоврядування.

З її слів, процес звільнення парламентаря доволі тривалий. Так, 15 лютого це питання розгляне відповідний комітет Верховної Ради. Також за це повинна проголосувати парламентська більшість.

«У Альони Бабак ще є законодавчі ініціативи, над якими вона працює, тому говорити про її звільнення зараз не можна. Такі рішення приймаються колективно. Але я думаю, що лучани і працівники міської ради усвідомлюють, що основне наше завдання – призначення чесних позачергових виборів міського голови», - наголосила Юлія Вусенко.

«Говорити про місце в парламенті передчасно», - додала вона.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що депутат від «Самопомочі» Альона Бабак вирішила скласти свої повноваження. Наступною у списку для проходження у Раду є Юлія Вусенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...15 лютого це питання розгляне відповідний комітет Верховної Ради"
це як ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні