Чи стане Вусенко нардепом: У Верховній Раді звільнилося місце

5
9
Чи стане Вусенко нардепом: У Верховній Раді звільнилося місце
Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко проходить в парламент за списком «Самопомочі» замість Альони Бабак, яка склала повноваження.

Про це повідомляє Інсайдер.

Про те, що Бабак залишає депутатство офіційно повідомили на сайті політичної сили, пояснивши таке рішення сімейними обставинами.

«Альона Бабак – одна з найпрофесійніших і найуспішніших народних депутатів у цьому Парламенті. Але у кожної людини є своє життя і обставини, які ми мусимо цінувати і поважати. Альона, оцінивши свої життєві обставини, прийняла рішення і ми до нього ставимося з глибокою повагою», – повідомляють в «Самопомочі».

До слова, сьогодні у Києві відбувся ХІ з’їзд партії.

У виборчому списку «Самопомочі» на позачергових виборах Ради 26 жовтня 2014 року Юлія Вусенко – під№36, тобто наступна за черговістю.

Тим не менше, Юлія Вусенко може відмовитись від такої можливості і залишитись працювати у Луцькій міській раді. До слова, про це вона заявляла у розмові із журналістами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка в х.я Альона? ОЛЕНА!!! Ну, а Юля вже п'є шампанське,а укроп-Поліщук потирає руки. Але лучани вимагають перевиборів міськради. Бо були-козюри-поліщуки-данильчуки-бондаруки-ткачуки і решта це-"рвачі",які тільки дбають про себе.
Відповісти
Цікаво,як будуть дальше розвиватися події в міськрадіЇ? Хто кому перегризе горло,по справжньому.
Відповісти
Мудра жінка. До її рівня декому ще рости і рости. Маю на увазі її міськрадівських опонентів. Вперед Юліє!
Відповісти
Юля нікуди не піде, бо відчуває відповідальність в сьогоднішній долі міста. Це жне констанкевич, яка бігала, мало не всралась, щоб потрапити у Верховну Раду ( а може й всралась, та й не один раз). І що вчителька там робить? Повітря псує, баба стара.
Відповісти
Ще тобі до Констанкевич, як до Москви рачки. Освіта + порядність + родина. А хто така Вусенко? Дружина сепара?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні