Подарунки і розмова про любов: у Луцьку провели теплий вечір для мам з особливими дітками

0
7
Подарунки і розмова про любов: у Луцьку провели теплий вечір для мам з особливими дітками
У Луцьку громадські активісти за підтримки Петра Нестерука влаштували теплий вечір для мам з їх особливими донечками.

Рутинні будні мам, які виховують особливих донечок, розбавилися теплими посиденьками у кафе «Ідем Зайдем» 10 березня.

Цього дня у заклад прийшли близько десяти дівчаток з їх люблячими мамами.

Спочатку присутнім провели майстер-клас. Дітки разом із мамами вчилися шити троянду із фетру. Кожна жінка старалася вирізати й пошити найкращу квітку. Це були не змагання, просто кожна жінка хотіла якнайкраще догодити своїй малечі. З квадратиків різали кружечки, ділили їх навпіл і нанизували на голку. Крок за кроком…

Хтось із донечок активно брав участь у процесі – різав, тримав, чи навіть шив свою квітку. Інші – захоплено спостерігали за рухами мами.

Коли всі закінчили із трояндами – у залі вимкнули світло, запалили три свічки і зазвучала жива музика. Свічки, до речі, то символи віри, надії й любові, які троє особливих дівчаток тримали в своїх руках.

Голова ГО «Квітка полісся» Тетяна Доброжанська розповіла, що вечір організували для того, аби мами могли відчути святкову атмосферу:

«Ми дуже раді вас тут бачити, ми старалися для вас, щоб ви могли відчути святкову атмосферу. Захід називається «Мамине щастя», тож хочеться, щоб сьогодні ви були особливо щасливі зі своїми донечками. Хочу подякувати Петру Нестеруку, він не зміг прийти, тому я передаю його вітання для вас. Він депутат міської ради, весь час підтримує нас матеріально, щоб ми могли проводити такі заходи для вас», - поділилася вона.

Тоді у залі почали миготіти жовті клаптики паперу – це білети безпрограшної лотареї. Кожен білетик має свій порядковий номер, якому відповідає приз. Головний подарунок – сертифікат у «Нову Лінію».

Згодом на столах з’явилися повні тарілки смаколиків – гостей частувалися канапками, тарталетками та еклерами. Смачну вечерю супроводжувала приємна музика.

На заході виступила психолог Світлана Шараєвська. Вона надихала мам працювати з особливими дітками і допомагати їм розвиватися.

«Жінка приходить у світ для любові, і все всередині неї закладено для того, аби мати і дарувати цю любов. Я дивлюсь на вас, мами, і те, що ви робите, свідчить про те, що ви народжені дарувати любов», - розповіла Світлана.

Наприкінці вечора Тетяна Доброжанська разом із ведучим почали роздавати подарунки. Кожному дістався пакуночок із номером, що відповідає номеру лотарейного білету. У загорнутих пакунках – губки, фольга, серветки, тобто усе необхідне для кухні.

Головний приз – сертифікат – виграла маленька Валерія Назарчук.

Крім того, на кожен стіл організатори поставили по ящичку, в якому лежали додаткові подарунки для дітей, кожна дівчинка сама могла обрати собі приз. А мамам додатково подарували по книзі.

А завершився теплий вечір солодкими ріжками морозива, яким пригощали присутніх мам і донечок.

Іванна САЦИК.
Фото автора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні