--> У волинському містечку «запалював» Віктор Павлік | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському містечку «запалював» Віктор Павлік

0
5
У волинському містечку «запалював» Віктор Павлік
Народний артист України Віктор Павлік жартами і улюбленими романтичними піснями розважав волинську публіку.

9 березня артист завітав з концертом "Кохайте жінку" у Ківерцівський районний будинок культури імені Михайла Ковальова, - пише Район.Ківерці.

Серед гостей були не тільки ківерчани, а й жителі довколишніх районів, містечок, сіл і навіть Луцька.

«Так, я із Луцька приїхала. Я за Павліком хоч на край світу», - розповідає іншим одна з фанаток творчості.

Назва концертної програми «Кохайте жінку» повністю розкрила суть виступів співака. Адже більшість пісень були присвячені саме прекрасній половині людства.

Віктор Павлік розпочав концерт трепетною піснею-молитвою «Дай нам, Боже». Він привітав усіх присутніх, подякув вірним слухачам за зустріч, а Богу – за можливість стояти на цій сцені.

Справжніми подарунками до свята весни, добра, любові прозвучали пісні «Ти подобаєшся мені» і «Кохайте жінок».

Глядачі разом із співаком, згадуючи дитинство й рідну матір, від душі затягували «Два кольори» і «Чорнобривці». «Ви дуже гарно співали, спасибі. Ці оплески вам», - полестив пуюліці кумир.

Ну а коли звучали всіма улюблені хіти «Шикидим», «Афіни-Київ-Стамбул» (під час якої Віктор Павлік жартома переробляв Київ на Ківерці) та «Город зеленого цвета», то вже ніхто не те, що не міг не підспівувати, а всидіти на місці і не танцювати.

Увесь вечір очі прихильників сяяли радістю. Вони не вагались підтримувати зірку бурхливими оваціями і квітами. До слова, Віктор Павлік співав 3 мовами: турецькою, російською, ну і звісно – українською.

Артист розповів, що минулий рік був дуже знаковим і ювілейним для нього. В минулому році йому виповнилося 50 років і рівно 30 років як
на професійній сцені. Того ж року Президент України підписав Указ про присвоєння Віктору Павліку звання Народного артиста України. Тож цей концерт він присвятив минулому року. Як зазначив співак, спеціально до цієї дати в Угорщині, де в свій час записувалась «ABBA», він записав свої кращі пісні.

Під час виступу музикант часто щиро жартував і розважав гостей.
«Після виступу по ліву руку від мене, по праву від вас ви зможете придбати диски. Хто купить один зможе взяти афтограф і сфотографуватись, а хто 2 – навіть помацати», - сміється музикант.

Наприкінці гості довго аплодували і кликали на біс. Деякі з глядачів залишились чекати на омріяні афтограф і фото з улюбленою зіркою. Хтось отримав бажане, а хтось – ні, але всі пішли із задоволеною усмішкою і багажем вражень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні