Роман Бондарук очолить розробку комунальних реформ в Україні

3
2
Роман Бондарук очолить розробку комунальних реформ в Україні
Член Луцького міського виконавчого комітету, очільник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук працюватиме над розробкою реформ в Україні.

Він став керівником сектору реформ житлово-комунального господарства в проекті «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку».

Як пояснив Роман Бондарук у коментарі В24, цей проект впроваджує громадська спілка «Фонд підтримки реформ України» за сприяння Уряду Канади.

Наразі громадська спілка працює над розробкою стратегії реформ в Україні по 13 напрямках, один з яких – житлово-комунальне господарство. Відповідальним за цей напрямок призначили лучанина Романа Бондарука.

«Мені запропонували цю роботу, адже саме обласний центр Волині давно є лідером у сфері створення ОСББ та впровадження енергоефективних заходів в житловому секторі» - пояснив Роман Бондарук.

Він додав, що фактично реформа житлово-комунального господарства в Україні здійснюватиметься за прикладом Луцька: по всій Україні створюватимуть ОСББ, асоціації та ради ОСББ, центри енергоефективності тощо.

Очільник Ради голів ОСББ Луцька додає – основну увагу приділятиме децентралізації, працюючи над принципами розмежування повноважень місцевих та центральних органів влади.

«Буду відстоювати думку, що необхідно передати функції утворення тарифів на місця. А в кінцевому результаті нашої роботи повинен бути прийнятий відповідний закон та підзаконні акти, а також проведені реформи у сферах тепло- та водопостачання» - повідомив Роман Бондарук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які осбб? В Луцьку ніхто не хоче об'єднуватися, живучи в старих будинках. Ніхто не хоче бути головою осбб, бухгалтером. Кожен закриється в своїй квартирі і навіть в під'їзді біля свого порогу підмести не хоче, а про двір мова вже не йде. Виводять собак на дитячі майданчики, птахи розкидають сміття з контейнерів і т.д.,а головне всім однаково. Живуть за принципом моя хата з краю... Які комунальні реформи в Україні ? Спустіться на землю...

Відповісти
успіхів
Відповісти
Молодець , Бондарук! Так тримати! Назло усім ворогам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні