Волинянин знайшов набої в автобусі

0
0
Волинянин знайшов набої в автобусі
Волинянин, у якого поліцейські знайшли набої, запевняє, що знайшов їх у пасажирському автобусі.

Під час перевірки умов зберігання мисливської зброї у будинку жителя села Жабче Горохівського району старший дільничний офіцер поліції старший лейтенант поліції Назар Колядко іоперуповноважений сектора кримінального розшуку райвідділу поліції старший лейтенант поліції Вадим Барчук виявили 31 патрон калібру 5,45 мм, - повідомляє "Волинь нова".

Вилучені боєприпаси поліцейські відправили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на дослідження

На запитання про те, де взяв їх і навіщо зберігає в домашньому сейфі, 52-річний чоловік пояснив, що набої знайшов навесні 2015 року в автобусі, який їхав із Луцька до Жабча.

Казав, що вони були у кульку, а кульок – під сидінням. Мовляв, як було не взяти нічиє?

Вилучені боєприпаси поліцейські відправили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на дослідження. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

За таке правопорушення чоловікові "світить" серйозне покарання – позбавленням волі від трьох до семи років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні