--> Будівництво луцької «Сурпернови» набирає обертів. ФОТО* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Будівництво луцької «Сурпернови» набирає обертів. ФОТО*

0
1
 Будівництво луцької «Сурпернови» набирає обертів. ФОТО*
У другому будинку житлового комплексу «Супернова» зводять вже сьомий поверх, а у першому та третьому будинках робота кипить на рівні третього поверху.

З настанням весняного тепла будівництво І черги ЖК набирає обертів: зведення будівель йде за графіком, а серед лучан – все більше щасливих власників нового помешкання, йдеться у повідомленні на сайті будівельної компанії «Інвестор».

Мешканці «Супернови» матимуть можливість щодня спостерігати за тим, як сходить сонце над гостроверхим дахом лютеранської кірхи чи м’якими лініями костелу Петра та Павла. Або ж милуватися зеленим морем, адже поруч - ботанічний сад та мальовничі береги Стиру.

Нагадаємо, що І чергу ЖК «Супернова», що в районі вулиці Потебні, планують завершити до кінця 2017 року. До слова, «Супернову» з моменту її презентації називають найсучаснішим та найамбітнішим житловим комплексом Луцька, в якому можна придбати квартиру за розумною ціною.

Вартість квадратного метра – від 11 500 гривень. Крім енергоощадної та нової квартири, ви також отримаєте облаштовану прибудинкову територію з власним паркомісцем та зручною інфраструктурою.

До 10 березня 2017 року у ЖК «Супернова» можна придбати за акційними пропозиціями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні