--> У Луцьку відремонтували жіночу консультатцію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відремонтували жіночу консультатцію

2
-5
У Луцьку відремонтували жіночу консультатцію
У Луцькому клінічному пологового будинку після капітального ремонту презентували третій поверх жіночої консультації.

Усі ремонтні роботи проводили працівники будівельної організації “Житлобуд-2”. До слова, капітальний ремонт в приміщенні не проводився з часу здачі будівлі в експлуатацію - з 1988 року, - інформує офіційний сайт Луцької міської ради.

Відвідали оновлене приміщення секретар міської ради Юлія Вусенко, заступник міського голови Андрій Киця, голова постійної депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій, начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, представники будівельної організації «Житлобуд-2», медичний персонал, представники ЗМІ.

З бюджету міста для управління капітального будівництва виділили 1279, 7 тисяч гривень для проведення згаданих ремонтних робіт та повністю замінено комунікації, зокрема, водопостачання, систему опалення, освітлення, встановлено енергозберігаючі вікна, покладено плитку, замінено двері тощо. Крім того, на залучені позабюджетні кошти заклад придбав меблі, жалюзі, кабінетні таблички на суму 11,3 тис. грн, за що варто подякувати небайдужим лучанам.

Такі зміни в жіночій консультації пологового будинку дозволять пацієнтам отримувати якісну та кваліфіковану медичну допомогу, а медикам працювати в комфортних умовах. Загальний кошторис проведених робіт складає 1 млн 400 тисяч гривень.

У відремонтованому приміщенні буде працювати Школа відповідального батьківства, денний стаціонар, кабінети перинатальної діагностики, кабінети прийому лікарів.

Юлія Вусенко зазначила, що ремонтні роботи у жіночій консультації будуть продовжуватися.

У бюджеті міста на 2017 рік закладені кошти на капітальний ремонт другого поверху консультації, аби якомога більше лучанок отримували якісні медичні послуги.

Окрім цього, Юлія Вусенко та Андрій Киця вручили Подяки міського голови кращим працівникам будівельної організації “Житлобуд-2”, які брали безпсередню участь у проведенні ремонтних робіт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сидорчучка, що рішила наслідувати хвору на голову Мусій і теж подалася в журналістику?
Відповісти
Виправте заголовок на "консультацію"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні