Луцький завод хоче постачати в Суми комфортабельні тролейбуси

6
3
Луцький завод хоче постачати в Суми комфортабельні тролейбуси
Луцьке підприємство «АК «Богдан Моторс» візьме участь в тендері на постачання тролейбусів у Суми.

Крім луцької компанії на конкурс подали документи ще 5 підприємств, - tv.sumy.ua.

КП «Електроавтотранс» хоче купити 4 нові машини.Сьогодні в електронній системі прозоро відбулося розкриття пропозицій учасників аукціону. Очікувана вартість закупівлі – 20 мільйонів гривень. На конкурс подалося 6 компаній.

Ними стали ТОВ «Торговий Дім «Літан» (Дніпро), який представив тролейбуси марки ДНІПРО-Т203, ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг» (Київ) – у документах модель не вказали, минулого разу подавали тролейбус марки ЛАЗ Е183, ПАТ «Керуюча компанія холдингу «Белкоммунмаш» (Мінськ) та її офіційний дилер компанія ТОВ «СП «Янікс» (Луцьк) вийшла з тролейбусом марки БКМ 321, «АК «Богдан Моторс» (Луцьк) та «Чернігівський автозавод» із тролейбусом марки Еталон Т12110.

“До тендеру допущені тільки сучасні моделі, які не мають сходинок, але мають додаткові вимоги до комплектації, наприклад, це наявність кондиціонера у водія, наявність wi-fi, наявність відео спостереження, має ще бути контроль для витоку струму, щоб пасажири не отримували ураження струмом”, – говорить аналітик сайту transport.sumy.ua Олександр Мироненко.

У тендерного комітету 20 днів, аби проаналізувати документи учасників і визначитися з датою аукціону. За тендерною документацією, доставити тролейбуси до Сум мають до 20 червня цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що наше місто купило нове-лахі у Поляків та в лізінг автобуси за які ледь не продали ДЕПО,Грицанчук так кірував- друг Гунчика.
Відповісти
Трейдинг - банковский термин, означающий продажу и последующую покупку тех же акций, ссылка на сайт для заработка https://goo.gl/gqoJH8 в расчете на получение прибыли за счет изменения их курсовой стоимости https://olymptrade.com/l/LPL09-02-07rub/affiliate?affiliate_id=216664&subid1=&subid2=
Відповісти
Трейдинг для успешных людей!
https://olymptrade.com/l/LPL47-02/affiliate?affiliate_id=216664&subid1=&subid2=
Відповісти
ставки cs go от 1 рубля

Перейти на сайт https://csgoruletka.net
Відповісти
Заработок дома

Перейти на сайт http://zarabotok--doma.ru
Відповісти

работа ру
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні