Відомий художник відкрив в Ізраїлі готель із видом на війну

0
2
Відомий художник відкрив в Ізраїлі готель із видом на війну
Відомий британський художник Бенксі відкриває готель на кордоні Ізраїлю і Палестини, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на AP.

Він розташований на околиці міста Віфлеєм, яке знаходиться під контролем Палестинської національної адміністрації, і отримав назву Walled off ("За стіною").

Будівля готелю знаходиться біля побудованої Ізраїлем стіни, яку раніше критикував художник.

Метою проекту Бенксі є "діалог між ізраїльтянами і палестинцями". Для цього там, зокрема, будуть проходити виставки місцевих художників. Відкриття заплановано на 11 березня.



Раніше Бенксі з'їздив у сектор Гази, де створив кілька малюнків, у тому числі кошеня.

Бенксі (Banksy) - найвідоміший у світі вуличний художник. Він ретельно приховує свою особу і повністю достовірних даних про нього досі немає.

Відомо лише, що родом він з англійського Брістоля, де малював свої перші графіті на стінах будинків. Пізніше його роботи у Великобританії, США та інших країнах отримали світову популярність, деякі з них були продані з аукціонів дорожче мільйона доларів.

Свої малюнки він залишив і на стіні, що розділяє Ізраїль і палестинські території.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні