«Основне завдання - об'єднати однодумців і налагодити роботу партійної організації», - Петро Нестерук

0
-9
«Основне завдання - об'єднати однодумців і налагодити роботу партійної організації», - Петро Нестерук
Депутат Луцької міської ради повідомив про те, що його обрали головою Луцької міської організації Блок Петра Порошенка «Солідарність».

1 березня відбулись збори Луцької міської організації Блок Петра Порошенка «Солідарність», на яких мене було обрано головою, - написав Петро Нестерук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дякую усім хто за мене проголосував, намагатимусь виправдати довіру, зробити все, що в моїх силах, аби міська партійна організація була "живим" та дієвим об'єднанням однодумців.
Це призначення сприймаю як ще одну можливість працювати для громади Луцька, виконувати її доручення, робити місто кращим", - йдеться у дописі.

"Після смерті Миколи Романюка, міська рада стала центром політичного протистояння. На жаль, це протистояння призвело до змін у міській партійній організації, логічними бачу зміни і у складі фракції. Життя триває і нам потрібно оперативно організувати конструктивну роботу міської ради", - пише Петро Нестерук.

"Основними завданнями для себе бачу об'єднання однодумців, налагодження системної роботи у партійній організації та фракції.
У такий нелегкий для держави та міста час, ми як депутати, не маємо права ставити особисті чи політичні інтереси вище інтересів лучан. Закликаю колег по сесійній залі до конструктиву та дотримання законодавства. Якщо ж це не можливо, то йдемо на перевибори депутатського корпусу, нехай громада оцінить кожного", - зазначає депутат.

Нагадаємо, луцьку «Солідарність» очолив Петро Нестерук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні