У Володимирі-Волинському хочуть висадити липову алею

0
0
У Володимирі-Волинському хочуть висадити липову алею
На місці елітних кленів, які засохли ще торік, у Володимирі-Волинському планують висадити нову алею дерев.

Про це стало відомо на щотижневій оперативній нараді за участі міського голови Петра Саганюка, керівників управлінь, відділів, підприємств та організацій, - повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Розглядався також варіант висадки алеї з шовковиць, але його розкритикував очільник міста, мовляв, ви тільки собі уявіть як у період плодоносіння їх обшмигають ті, у кого завжди «чухаються руки».

Наразі ще не визначилися остаточно, з яких саме дерев висадять алею, але обіцяють, що зроблять це саме цієї весни.

Нагадаємо, 50 дерев елітного канадського клену всохли у парку «Слов’янський», що у Володимирі-Волинському. Ці дерева в свій час висадили депутати міської ради першого скликання, – про це йшлося на щотижневій оперативній нараді у міськвиконкомі.

Як пояснили місцеві екологи, дерева могли всохнути через те, що кілька років поспіль на Володимирщині випадала мала кількість опадів. Та й місце для висадки таких елітних дерев вибрали не дуже вдало, – високий рівень ґрунтових вод.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні